BUD FORELIGGER! Søre bydel - Lekker og betydelig renovert bolig - Høy standard - Nydelig utsikt- Flott uteområde!

Bokngata 9 F

Primærrom 117 m²
Bruksareal 127 m²
Tomt 300 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1970
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og betydelig oppgradert bolig i søre bydel - Stort sett de fleste overflater/rom i huset er pusset opp - Boligen har 3 soverom, stor stue/kjøkken, bad, wc og eget vaskerom - Gjennomgående god og gjennomført standard! - Nydelig utsiktsbeliggenhet - Lekkert, påkostet og praktisk innredet Ikea kjøkken fra 2018 - Hovedsoverom med walk-in-closet - Flere store terrasse områder med utsikt - Flott opparbeidet bakside av boligen - Nærhet til det meste Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, soverom x2, vaskerom og bad. 1. Etasje: Stue/kjøkken, wc og soverom. Parker bilen like nedenfor inngangspartiet, og ta deg videre opp til denne lekre og betydelig oppgraderte boligen. Boligen er betydelig oppgradert, og de fleste rom/overflater er pusset opp i 2017/2018. Lekkert og stort Ikea kjøkken fra 2018. Kjøkkenet er virkelig gjennomtenkt, og selger har her klart å prosjektere et kjøkken som virkelig er tilpasset rommet optimalt. Her er det store benkeplater, masser plass i skuffer og skap, i tillegg til godt med naturlig arbeidslys fra store vindusflater. Det er naturlig gjennomgående lys i boligen, fra vinduer både i stue og på kjøkken. Stuen har delvis åpen løsning inn mot kjøkken. Det er på disse rom, som med de fleste rom i boligen, flott parkett på gulv. Malte overflater i tidsriktige farger, og nydelig utsikt i ut de store vindusflatene i stuen. Fra stuen har man utgang til en av eiendommens flere store terrasser. Begge terrassene på denne siden av boligen har fantastisk flott utsikt. Bør oppleves! Varmepumpe i stue. Praktisk wc like ved stue. Her slipper gjestene å benytte seg av boligens hovedbad. Bad har fliser på gulv og vegg, og varmekabler i gulv. Badet opplyses å være oppgradert ca år 2000. Dette rommet fremstår som velholdt, og fungerer meget godt. Boligen har hele tre soverom, samtlige med tidsriktige fargevalg, og parkett på gulv. Hovedsoverom bør virkelig oppleves. Her får man hverdagsluksusen alle drømmer om. God plass, og stort walk-in-closet. Innredning fra Ikea med masser av plass til det man måtte ha bruk for av klær. Selger har virkelig brukt både tid og penger på å oppgradere eiendommens uteområder, i tillegg til innvendig. Her har det blitt laget til flott skråning med bark/bed, og to store terrasser med nydelig utsikt på fremsiden av boligen. Fra kjøkken har man adkomst til eiendommens bakgård. Her har utallige timer blitt lagt ned. Det har blitt laget takoverbygg, lagt flott hvit singel, i tillegg til at det har blitt rensket helt inntil fjell. Disse grepene har gjort at man virkelig har fått noe pent ut av denne delen av eiendommen. Eiendommen, boligen og utsikt anbefales virkelig at man besiktiger for korrekt inntrykk.

Beliggenhet

Denne boligen har en meget sentral beliggenhet i søre bydel. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det meste. Like ved finner man Oasen Storsenter, tannlege, tannlege, helsestasjon, bank, dagligvarebutikk, skole, barnehage og idrettssenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder i Norheims skogen. Gode bussforbindelser gjennom Kolumbus og Kystbussen kun få hundre meter fra boligen. En kort spasertur unna finner man også alt av hva handelskjernen Raglamyr har å by på.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på 2 faste parkeringsplasser tilhørende denne boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmepumpe i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette