Haugesund - Innflytningsklar leilighet - Oppussede overflater, nydelig kjøkken og flott bad - 1. etasje!

Fjellvegen 25

Primærrom 77 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 12377 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 146 348
Totalpris kr 1 636 348
Felleskost kr 2 755

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar og romslig leilighet på 77 kvm med enkel adkomst i fri 1. etasje i høyblokkene sentralt i Haugesund. Leiligheten er romslig med god planløsning som inneholder gang, 2 soverom, toalett, romslig og flott bad, tiltalende kjøkken med plass til spisebord og luftig stue med plass til både spise- og sittegruppe. Innbydende med oppussede overflater og nytt, tiltalende kjøkken i perioden 2011 - 2013. Holder god standard. Attraktiv og sentral beliggenhet med kort avstand til flotte turområde på Vardafjellet og Djupadalen, videre kort avstand til butikk og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Parkering like utenfor inngangsdøren til leiligheten og tilhørende bod i underetasjen. Velkommen på visning av denne leiligheten i høyblokkene og Fjellvegen 25!

Innhold / standard

I første etasje og inneholder: Gang, 2 soverom, toalett, bad, stue og kjøkken. Bod i underetasjen. - Innflytningsklar, flott leilighet som holder god standard. - Lyse, oppussede overflater og kjøkken fra 2011-2013. - Toalett med fliselagt gulv og flott baderomsinnredning. - Nyere gulv-flater og malte/tapetserte vegger i leiligheten. - Det er sikringsskap i leiligheten med automatsikringer. - Lagt parkett i stue med store vindu som gir godt med lys. - Flott bad med fliselagt gulv og baderomsplater på vegg. - Utvidet bad med varmekabler, dusj og flott innredning. - Tiltalende kjøkken hvor alle hvitevarer medfølger salget.

Beliggenhet

Denne leiligheten i høyblokken ligger fint og sentralt til i Haugesund. Fra stue og soverom har en fritt utsyn mot vest utover grøntområde tilhørende borettslaget. Utgang fra stue til terrasse med gode solforhold fra midt på dagen til utover kvelden. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, turløyper i byheiene, historie og panoramautsikt over Haugesund. Ellers kort spasertur opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. Fra høyblokkene har en kort avstand til det meste i- og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta vei til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et lite stykke og høyblokkene kommer på venstre side av veien. Leiligheten ligger i blokken mot nord i 1. etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering like utenfor inngangsdøren til leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette