Stor enebolig (269 kvm) med god og romslig hage Solrikt og med fin utsikt til havet - Hybel/leilighet

Strindavegen 5

Primærrom 219 m²
Bruksareal 269 m²
Tomt 1144,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1974
Prisantydning kr 3 100 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: vindfang x 2, gang, vaskerom x 2, bad x 2, soverom x 3, stue og kjøkken. Stue x 2, kjøkken, soverom og bad. 3 boder. 2. Etasje: Stue x 2, kjøkken, soverom og bad. Utendørs: garasje, terrasse og hagestue. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til hagestue og terrasse. Stor og romslig stue. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, micro-ovn og platetopp. Oppvaskmaskin medfølger. Kjøkkenet i hybelen er av nyere dato. Hovedsoverommet har utgang til balkong. Det er totalt 4 soverom i boligen. Boligens bad er av enkel standard og utskiftning/oppgraderinger må påregnes. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Kvalsvik Boligen har en meget god beliggenhet med fin sjøutsikt fra terrasse og stuevindu. Boligen grenser til friareal bak boligen og det er lite innsyn. Rolig og familievennlig område tilknyttet Gard skolekrets. Det er kort vei til Gard senter med dagligvarebutikk og flere andre butikker. Det er heller ikke lang avstand til Haugesund sentrum med det byen har å tilby. Ser du for deg en "dukkert" eller bare litt påfyll av frisk sjøluft er det badeplass innen gangavstand. Stranden er en populær samlingplass for familien. Nede med sjøen er det også fine områder for trening og rekreasjon. Det er gruset tursti som går fra Haraldstøtta og ut til Kvalsvik fyr - frisk sjøluft i fantastiske omgivelser!

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumper er hovedkilde for oppvarming. Peis i stue. Ellers er det elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Iflg. selger bør oppvaskmaskin snart byttes (men den virker). - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette