Søre bydel - Praktisk 3-roms toppleilighet med solrik terrasse og utsikt

Vidars gate 31 b

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 199 056
Totalpris kr 1 349 056
Felleskost kr 3 646

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i toppetasjen - Romslig stue med vedovn. Ekstra takhøyde - Solrik vestvendt delvis innglasset terrasse - Kjøkken med opprinnelig innredning - Fliselagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin - 2 gode soverom med skapplass - Sentral og rolig beliggenhet innenfor bomringen

Innhold / standard

Pen og praktisk 3-roms toppleilighet. Inneholder entre/gang med garderobeplass og dørtelefon. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med opprinnelig plassbygd innredning. God skap og benkeplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn. Ekstra takhøyde gir god romfølelse. Utgang til delvis innglasset terrasse mot vest med gode solforhold og utsikt. Det er i tillegg stor bod i kjeller (2 små kjellerboder, slått sammen).

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til skoler, barnehage, butikker, Raglamyr og Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

Adkomst

Ta inn på Vidars gate fra Karmsundsgata, forbi WF Motor.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Det er også montert ladepunkt for el-bil.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Det nye lånet har ikke resultert i økte felleskostnader på grunn av at andre kostnader er blitt reforhandlet og dermed lavere. Det forventes likevel en mindre økning i felleskostnadene i løpet av året på grunn av at noe rehabiliteringsarbeid gjenstår.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette