VISNING ETTER AVTALE! Ramsdalen - Pen 4-roms toppleilighet med sentral beliggenhet- Lekker innglasset balkong- 3 soverom

Haakonsvegen 69 D

Primærrom 85 m²
Bruksareal 85 m²
Tomt 30073 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 376 000
Andel fellesgjeld kr 374 858
Totalpris kr 1 750 858
Felleskost kr 4 275

Beskrivelse/detaljer

- Stor leilighet i øverste etasje - Leiligheten har hele 3 soverom - Velholdt - Stor stue og praktisk kjøkken - Lyst og pent nyere bad/dusjrom - Eget vaskerom - Splitter ny innglasset terrasse med god takhøyde - Bod i kjeller - Gode parkeringsmuligheter Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, 3 soverom, dusjrom, wc, vaskerom, kjøkken og stue. Lyst og pent dusjrom som delvis er renovert. Her er det plater på vegg, fliser på gulv, dusjkabinett og en pen praktisk innredning. Enkelt toalettrom vegg i vegg. Eget vaskerom med gjennomgang til kjøkken. Her er det rikelig med plass for både vaskemaskin, tørketrommel mm. Ny varmtvannsbereder. Praktisk kjøkken med pen innredning i eiketre utførelse. Godt med oppbevaringsplass. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Nytt blandebatteri. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Stor og luftig stue med lyse overflater og laminatgulv. Her er det bra med plass for både spisestue og salong. Utgang til helt ny innglasset balkong på like under 20 kvm. Her er det god takhøyde, og den virker som en forlengelse av stuen. Leiligheten har hele 3 soverom, samtlige av god størrelse. Her er det malte overflater, gode muligheter for oppbevaring, og laminatgulv. Det er innlagt altibox i leiligheten. Godt med parkering på borettslagets grunn både for andelseiere og gjester.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i rolige omgivelser i et etablert boligområde på Solvang. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 250
Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 1 210

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette