Innholdsrik enebolig med attraktiv beliggenhet - Utleiemuligheter i kjeller - Oppgradert de senere år!

Per Sivles veg 17

Primærrom 218 m²
Bruksareal 221 m²
Tomt 779,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1976
Prisantydning kr 2 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik og praktisk enebolig med flott beliggenhet i Kopervik - Boligen har en atttraktiv beliggenhet i et godt etablert boligområde - God parkering i gårdsrom og garasje - Ny drenering 2019 - Utleiemuligheter i hybel i kjeller - Nyere kjøkken og bad, og store deler av innvendige overflater er oppgradert senere år - Stor og romslig tomt!

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Stue, soverom x2, bod, gang, kjøkken, vaskerom og bad. 1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, soverom x4, bad og wc. Parker bilen i lukket garasje eller rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike og praktiske boligen. Her har man muligheter for å leie ut kjelleretasjen, eller benytte hele boligen selv. Selger har i 2019 drenert rundt Øst siden og deler av nordsiden av huset, samt pusset opp gang i kjeller. Boligen har nyere bad og kjøkken, og ellers lyse og pene overflater. Stor stue med en luftig og fin romfølelse. Parkett på gulv, malte vegger og mye vindusflater. De fleste vinduer i stue og hovedetasjen er av nyere dato (2009). Vedfyr i stue. I stuen er det god plass til både sofakrok og spisestuedel. Det er også muligheter for å dele av stuen slik at man får et ekstra soverom. Ellers har man hele 4 soverom i hovedetasje, hvor hovedsoverom har eget bad. Dette badet har er fullfliset, har dusj og varme i gulv. Lyst og pent nyere kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Kjøkkenet har tidsriktige hvite fronter på innredning, og integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Boligen har to flotte og oppussede bad. Disse er pusset opp før selger kjøpte eiendommen. I tillegg til dette befinner det seg i hovedetasjen et eldre toalett/bad. Samtlige rom i huset er romslige, og fremstår som lyse og praktiske. Kjelleretasjen kan benyttes som hybel for utleie, og har tidligere vært utleid av selger. Selger har satt inn kjøkken i denne etasjen også, og man har her egen inngang. Gang i kjelleretasje er pusset opp i 2019.

Beliggenhet

Per Sivles Veg 17 har en barnevennlig beliggenhet i et attraktivt og rolig boligområde. Her har man gangavstand til skole, barnehage og alt av hva Kopervik sentrum har å by på. Korte avstander til det meste!

Adkomst

Følg Avaldsnesvegen sørgående forbi Shell Finasvingen, kjør ca 150 meter og ta av til venstre inn på Per Sivles Veg. Følg vegen 350 meter og hold til venstre. Boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. Varmepumpe opplyses av selger å ikke fungere. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Varmepumpe opplyses av selger å ikke fungere. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette