Ekrene - Lekker og tiltalende bolig i rekke med carport. Gjennomgående høy standard. Rolig og barnevennlig beliggenhet

Gjeringstjørn 23

Primærrom 105 m²
Bruksareal 105 m²
Tomt 299,6 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk bolig med livsløpstandard - Vedlikeholdsenkel bolig med murpuss - Romslig stue - kjøkken. Solrik terrasse - Velutstyrt Schmidt kjøkken - Flott fliselagt bad med varmekabler - Eget separat vaskerom - 2 gode soverom med skapplass - Gang med stor skyvedørsgarderobe - Carport - Barnevennlig og rolig

Innhold / standard

Meget praktisk og lekker enebolig i rekke. Vedlikeholdsenkelt med yttervegg av pusset mur. Inneholder entre/gang med skyvedørsgarderobe med speil. Vaskerom / teknisk rom med aggregat for balansert ventilasjon og gode vaskemuligheter. Fliselagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, stor vaskeseksjon, speilskap med belysning, vegghengt toalett, troperegndusj med innfellbare dusjvegger og downlights i tak. 2 gode soverom med skapplass. Åpen stue - kjøkkenløsning. Lekker Schmidt kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseboks, oppvaskmaskin, komfyr og mikro. Kjøkkenøy mot stuedelen. God plass for sofagruppe og spisestue. Varmepumpe. Utgang til sørvestvendt terrassse og hage. Utvendig er det egen carport med sportsbod.

Beliggenhet

Meget rolig og attraktiv beliggenhet på Ekrene like nord for kommunegrensen. Kun 10 - 12 minutter til Haugesund sentrum og 5 minutter til Sveio sentrum. Området byr på flott arkitektur og flotte turområder. Det er barnehage på feltet.

Adkomst

Fra Haugesund tar du inn til høyre ved Ekrene. Ta så første vei til høyre og så til høyre igjen. Boligen ligger da i midterste rekke på venstre side.

Parkeringsforhold

Carport. For øvrig gode parkeringsforhold på egen grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette