VISNINGSHELG! Haugesund - Innholdsrik enebolig i ende av gate mot friområde - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer - Garasje!

Rygg 18

Primærrom 221 m²
Bruksareal 243 m²
Tomt 823 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1975
Prisantydning kr 3 490 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik enebolig med rolig og flott beliggenhet, i ende av gate mot friområde. Inneholder vindfang, gang, disp.rom, 2 boder, vaskerom med bi-inngang, toalett, 2 bad, 4 soverom, kjøkken, kjellerstue og stue. Holder normal standard med kjøkken fra 2009. Tomt på 823 med garasje samt skjermet og solrikt uteområde. Barne- og familievennlig område. Velkommen på visning av Rygg 18!

Innhold / standard

I hovedetasjen: Vindfang, gang, vaskerom med bi-inngang, bad, toalett, 3 soverom, kjøkken og stue. Herlig og luftig stue med stort gulvareal som gir plass til både god-stoler, 2 sofagrupper og spisebord for alle anledninger. Lyse veggflater, store vindusflater og stigende takhøyde opp til 2,8 m i del av stue gir en god romfølelse og ikke minst godt med naturlig lys inn i rommet. Tidsriktig kjøkken med hvite fronter, spiseplass på kjøkkenet og med integrerte hvitevarer. Like ved kjøkkenet finner en vaskerom med bi-inngang. Praktisk for familien. På vaskerommet har en innredning med vask, overskap, god plass til sko- og yttertøy. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Fint bad med lyse vegger, toalett, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning, speil og overskap. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord og med skyvedørsgarderobe. Utgang til terrasse fra hovedsoverommet. I underetasjen: Trapperom med gang, mellomgang, bi-inngang, tidligere fyrrom/disponibelt rom, 2 boder, bad, soverom og kjellerstue. Stor kjellerstue med god plass til lek og flere sittegrupper om ønskelig. Peisovn. Bad med belegg på gulv og med panel på vegg. Flott baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett. Soverom med god plass til både sofa, kontorpult og seng. Perfekt ungdomsrom. - Rygg 18 en vedlikeholdt enebolig oppført i 1975. - Fasaden til eneboligen ble malt 2 strøk i 2018. - Nye hoveddører 1. etasje fra ca. 2016 og ny kjellerdør fra 2019. - Gang oppusset med varmekabler og fliser i gulv 2013. - Tidsriktig kjøkken fra 2009 med komfyr/platetopp og oppvaskmaskin fra ca. 2014. - Pusset ned trapp, malt og fornyet trinn i 2019. - Ny innredning og dusjkabinett bad underetasjen i ca. 2012 og 2014. - Det er satt inn to nye varmepumper i ca. 2009/2010, varmepumpe fikk service 2019. - Sikringsskap oppgradert med automatsikringer i 2013, arbeid av Helgevold AS. - Nytt glass stort vindu stue 2004, kjøkkenvindu fra 2013, nye vinduer soverom 1. etasje og nye terrassedører i 2016/2017. - Innlagt tv og internett fra Altibox. - Gruset gårdsrom i 2019, nedgravd oljetank ved trapp.

Beliggenhet

Rygg 18 har attraktiv beliggenhet i barne- og familievennlig område uten gjennomgangstrafikk. Tomten ligger på ende mot friområde, skjermet til med beplantning rundt eiendommen som gjør at en oppholder seg tilnærmet usjenert i hage eller på terrasse. På uteområdet kan en på solrike dager nyte solen fra morgen til langt på kveld. Like ved eneboligen finner en Kvala senteret med dagligvarebutikk og bensinstasjon. I nordre bydel og i Rygg 18 bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Ønsker familien å gå tur eller benytte treningsmuligheter i nærområdet, kan nordre bydel by på en rekke flotte tur- og treningsområder i umiddelbar nærhet. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvannet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Trygg skolevei gjennom et friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også mange aktivitetsmuligheter rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan området by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Når en har passert Kvala senteret og bensinstasjon i Austrheimvegen ta første vei til høyre innpå Svennahaugen. Ta deretter første vei til høyre inn på Rygg 18. Følg veien og hold til venstre hele veien, Rygg 18 vil da ligge som siste hus på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller gruset gårdsrom.

Oppvarming

Varmeovner på bad. 2 varmepumpe med to utedeler. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette