Ved Ginavannet - Praktisk og pent oppusset enderekkehus med flott beliggenhet i blindvei. 3 soverom

Rogalandgata 47 C

Primærrom 75 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 15535 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1950
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 190 421
Totalpris kr 1 780 421
Felleskost kr 2 875

Innhold / standard

Meget praktisk og tiltalende enderekkehus over 2 plan og kjeller. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Romslig stue med vedovn. Åpen løsning mot kjøkken. Pent hvit IKEA kjøkken med god skap og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseboks. Avtrekksvifte i børstet stål. 2. etasje består av mellomgang. Fliselagt bad/wc med varmekabler og dusjkabinett. 3 gode soverom. Boder i kjeller. Fellesområde og vaskerom. Boligen er betydelig oppusset senere år med bl.a. nyere bad, kjøkken, rør i rør, elektrisk anlegg, innvendige overflater, gulv og dører. Denne boligen kan du flytte rett inn i.

Beliggenhet

Landlige flotte omgivelser nær Ginavannet, fotballbane og lekeplass. Gangavstand til sentrum, barnehager, barne og ungdomsskole, vgs og høyskole, dagligvare butikker, sykehus, legevakt, stadion m.m. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Følg Rogalandgata sørover forbi Prix butikken. Ta så til ventre ved skilt 45 - 47. Eiendommen ligger da innerst rett fram.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette