Øvre bydel - Stor leilighet (P-rom 122 kvm) med kino i loftstuen - 2 soverom + 2 loftstuer

Fredrik Kolstøs gate 10 B

Primærrom 121 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 797 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Denne halvparten av en tomannsbolig er meget innholdsrik med P-rom på 122 kvm. 2 soverom i hovedetasjen i tillegg til 2 store rom, soverom/loftstue i overetasjen. Du har til og med en egen kino. Standarden er god i alle rom. Badet er lekkert, en fryd for øyet. Solid og tøff kjøkkeninnredning med flere integrerte hvitevarer. Stor stue med god plass til spisebord. Stor eiendom og god plass til parkering.

Innhold / standard

Leiligheten ligger i den øverste delen av en horisontaldelt tomannsbolig og inneholder: Kjeller: 3 boder. 2. etasje: Gang, soverom, hovedsoverom, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang, soverom/loftstue, wc og kino. Det er delvis åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. I stuen er det vedovn og innfelt belysning i taket. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord. Montert varmepumpe i 2018. Kjøkkeninnredningen har kjøkkenøy med plass til 3 stoler. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøl/frys, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Solid kjøkken med et tøft uttrykk. I overetasjen er det 2 store rom brukt til henholdsvis kino og loftstue/soverom. Her har du altså muligheten til å sikre deg et eget kino-rom med kinolerret og surround-anlegg. Det andre rommet her oppe er tiltenkt brukt som soverom, men er av ekstra god størrelse og kan godt brukes som loftstue. Disse rommene er nyoppussede for kort tid siden. I hovedetasjen er det 2 soverom, begge rommene er tidsriktig innredet og har innfelt belysning i taket. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse og har utgang til egen solrik balkong. I tillegg til badet er det toalettrom i overetasjen. Designmessig lekkert innredet bad med stilig vask og baderomsinnredning. Badet er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett og varmekabler i gulv. Badet er helfliset og har downlights-belysning. Romslig gang med fliser på gulv og varme. Det er godt med lagringsplass i 3 romslige boder i kjelleren. Boligen har Altibox (tv og internett).

Beliggenhet

Fra Fredrik Kolstøs gate 10 B er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger. Dagligvarebutikk innen kort gangavstand. Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer.

Adkomst

Leiligheten er merket med "Eiendomsmegler A - til salgs". Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er god plass til parkering på eiendommen.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler på bad og i gang. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Lerret og høyttalere i kinorom medfølger i handelen. - I kinorommet er det Atmos lydoppsett. Surround med høyttalere i senter, front, bak og tak. Oppsettet i dag er 7.1.2, men det er lagt klart til 7.2.4 - Ikke aktivt sameie - seksjonseierne deler på felles bygningsforsikring. Deler regning ved forfall.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette