Enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet og kveldssol - Innholdsrik bolig over 3 etasjer

Fjellvegen 47

Primærrom 179 m²
Bruksareal 220 m²
Tomt 641,60 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1974
Prisantydning kr 3 090 000

Innhold / standard

Denne eneboligen har vakker utsikt utover landskapet i Førre. Solforholdene er ypperlige og du har solen helt til den går ned. Boligen er innholdsrik og inneholder blant annet underetasje (brukt som hybel - ikke godkjent) med stue, kjøkken og soverom. Hovedetasjen har 3 soverom og stor stue med nydelig utsikt og utgang til terrasse og hage. Loftet har gang brukt som loftstue i tillegg til 2 soverom(ikke omsøkt godkjent). Populær og ettertraktet beliggenhet i Førre Terrasse med kort vei til Førre skole og turmuligheter i direkte forbindelse med boligfeltet. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Vindfang, gang, hovedsoverom, soverom, soverom, stue, kjøkken, bad og toalett. Loftsetasje: Gang og 2 soverom. Underetasje: Stue, kjøkken, gang, soverom og bad. Utendørs: garasje og hagestue. Terrasse og plen med ypperlige solforhold. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrassen som har fri utsikt utover det vakre landskapet i Førre. Her er det sol til langt på kveld. Gangen i loftsetasjen brukes som loftstue i tillegg til at det er kjellerstue nede med kjøkken. Underetasjen er brukt som hybel. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har barløsning med plass til 4 personer. Hovedbadet er utstyrt med belegg på gulv, baderomsplater på vegger, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Stor baderomsinnredning. Badet nede har belegg på gulv. Dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Altibox brannalarm som går direkte til brannvesenet, i tillegg til vanlig alarm. - Tekniske oppgraderinger utvendig: en del nye vinduer i hovedetasje.

Beliggenhet

På toppen av Førre terrasse. Rett i nærheten og med trygg vei bort har du Førre skole. Her er det kunstgressbane og ballbinge. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad. Kort vei også til ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av. Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også Apotek. På terrassen har du sol helt til den går ned bak fjellene. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun og i garasje.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Dobbelt kjøl/frys og vaskemaskin i 1. etasje medfølger ikke. Kjøleskap og vaskemaskin i leiligheten medfølger ikke.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 77 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 78 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette