Stor enebolig som grenser til friområde - 6 soverom - Store uteområder - Utleiemulighet

Kvevegen 17

Primærrom 203 m²
Bruksareal 237 m²
Tomt 647,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1989
Prisantydning kr 3 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, gang, 3 soverom, bad og kjellerstue med kjøkken. Bod og teknisk rom. 2. Etasje: Gang, soverom, bad, stue, kjøkken og vaskerom. Matbod. Loftsetasje: Gang og 2 soverom. Utendørs: garasje under terrassen. Bod i garasje. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen/kjøkkenet har utgang til hage og terrasse. I hagen og på terrasse er det svært gode solforhold. Nylig oppusset og pen stue. Høy himling og god romfølelse. Downlightsbelysning i stue og kjøkken. I stuen er det vedovn. Moderne kjøkken i høyglans utførelse. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: micro-ovn kombinert med varmluftsovn, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det god plass til spisebord i tillegg til at det er kjøkkenøy med sitteplasser. Det er totalt 6 soverom i boligen. Boligen har 2 helflisede bad. Nede er det kjellerstue med kjøkken. Her er det mulighet for å lage til en leilighet for utleie. Denne må eventuelt godkjennes før den kan leies ut. Eiendommen har en stor hage med frukttrær (epler og plommer) og bærbusker (rips, bringebær og solbær). - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Nordre bydel - nær naturen. Rolig beliggenhet i et etablert boligområde med kort avstand til dagligvarebutikk. Det er gangavstand til både Austrheim Skole og Bleikemyr Barnehage, samt gode bussforbindelser til resten av byen På Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum. Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen, Haraldsvangen og flere andre turmål. Eiendommen grenser til friområde.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Garasje og gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning på loft har vi ikke mottatt bygningstegninger fra Haugesund kommune på og det er usikkert om det er omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette