Tiltalende bolig med 3 soverom & 2 stuer - Tidsriktig oppusset med bad og kjøkken fra 2011/12!

Rogalandgata 55

Primærrom 111 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 16225 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1950
Prisantydning kr 2 190 000
Andel fellesgjeld kr 253 744
Totalpris kr 2 443 744
Felleskost kr 3 448

Visning

29. januar 2020 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik vertikal halvpart av tomannsbolig med sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Her bor en sentralt, men samtidig familievennlig med kort avstand til butikk, barnehager, turområder og skoler i alle alderstrinn. Innredet over tre etasjer og inneholder gang, garderoberom, bad, vaskerom, 3 soverom, kjellerstue og åpen kjøkken/stueløsning. Betydelig oppusset i perioden 2008 - 2019 og holder god standard. Ombygd planløsning, tidsriktige overflater, nydelig kjøkken fra 2011 og flott, helfliset bad fra 2012. Utgang fra stue/kjøkken til stor og solrik terrasse med tilhørende hage. Parkering til to biler i gårdsrom med stikk for lading av el/hybrid bil og gjeste-parkering for mange gjester like ved. Velkommen på visning av Rogalandgata 55!

Innhold / standard

I underetasjen: Gang, garderoberom, vaskerom og mindre kjellerstue. I 1. etasje: Gang og stor, åpen kjøkken/stueløsning. I 2. etasje: Gang, 3 soverom og bad. Oppgang fra gang til lagringsloft. - Vertikal halvpart av tomannsbolig i veldrevet borettslag. - Borettslaget har kontroll på byggmassen og skifter ved behov, nylig sjekk av vindu. Vinduer i underetasjen er skiftet i 1997, vindu stue sør 2013 og hovedsoverom har vindu fra 2010. - Betydelig renovert i perioden 2008 - 2012 og videre påkostet av dagens eier 2014 - 2019. - Revet vegger og pusset opp gang i 2008 med nye varmekabler, nye fliser samt nye gipsvegger- og tak. - Endret planløsning gang, kjøkken og stue. Fjernet dør mellom gang og kjøkken. Fjernet vegg mellom stue/kjøkken for åpen løsning. - Tiltalende kjøkken fra 2011 med hvite fronter, tre-aktig benkeplate og integrerte hvitevarer. Nye overskap fra IKEA fra 2017. - Nydelig, helfliset bad med beige flisevalg. Varmekabler og walk-in-dusj med hånddusj og rainshower. - Malt de fleste rom i boligen i tidsriktige farger i perioden 2014 - 2019. - Lagt nye trappetrinn i trapp i ca. 2011. - Pusset opp og innredet underetasjen med gang og kjellerstue i 2016. - Sikringsskap hovedsakelig med skru-sikringer, 7 sikringer er oppgradert til automatiske sikringer. - Satt inn større og ny terrassedør i stue i 2011 og laget ny og utvidet terrasse i 2015. - Sentralstøvsuger og innlagt tv/internett fra Altibox.

Beliggenhet

Rogalandgata 55 har familievennlig og sentral beliggenhet utenfor sentrumskjernen. Flott og fri beliggenhet med sol fra tidlig dag til langt på kveld. Godt kollektiv-tilbud og dagligvarebutikk like ved. Kort gangavstand til Lillesund barneskole, flere barnehager og både Vardafjell og Haugaland videregående skole. Tilhørende Håvåsen ungdomsskole. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene på Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

I rundkjøringen ved sykehuset følg Karmsundgata sørover. Når en passerer sjukehuset på høyre side av veien, ta av veien til venstre innpå Stavangergata. Følg veien oppover til stort kryss, ta da vei til høyre innpå Rogalandgata. En vil da få Rogalandgata 55 på venstre side av veien, som ant siste bolig før nytt kryss. Denne halvparten ligger mot vest (veien). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass for 2 biler på egen eiendom. Stor gjeste-parkering like ved.

Oppvarming

Varmekabler i gang, garderoberom og bad. Varmematte i gulv i 2/3 av kjellerstue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette