VISNINGSHELG! Haugesund - Enebolig med endetomt på 815 kvm - Flott bad fra 2014, tiltalende kjøkken fra 2009 - Sentralt

Ginavegen 15 H

Primærrom 114 m²
Bruksareal 123 m²
Tomt 815 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 490 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig i etterspurt område sentralt i Haugesund. Attraktiv endebeliggenhet med stor og solrik tomt på 815 kvm med carport. Sjelden tomtestørrelse for gaten. Inneholder gang, vaskerom med bi-inngang og bod, 3 soverom, toalett, 2 bad, kjøkken og stue. Flere nyere vindu, sikringsskap og varmepumpe fra 2011, bad fra 2014 og kjøkken fra 2009. Velkommen på visning!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, mellomgang, bi-inngang til vaskerom med bod, toalett, bad, soverom, kjøkken og stue. Helfliset bad med varmekabler, grå fliser på gulv og lyse, hvite fliser på vegg. Dusjhjørne, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap og speil. Toalett med lyse overflater, toalett og vask. Lys og luftig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i rommet. Romslig med plass til både spise- og sittegruppe. Utgang til terrasse og hage med gode solforhold. Stort kjøkken-rom hvor det er satt inn et tiltalende Norema kjøkken med hvite fronter, brunlig benkeplate og fliser mellom under- og overskap. Fra kjøkkenet er det dør til vaskerom og tilhørende bod med bi-inngang som ligger i carporten. 2. etasje: Trapperom, bad og 2 soverom. Flott, moderne bad med fliselagt gulv og hvite baderomsplater på vegg. Hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett, mekanisk avtrekk, dusjkabinett og overskap med speil. - Enebolig oppført i 1971 med vedlikeholdt fasade sist malt i 2016. - Skiftet vinduer i 2. etasje mot øst i 2014, nye glass i stue-vindu og ny terrassedør i 2017. Originale vinduer på resterende rom. - Skiftet alle sikringer i sikringsskap og satt inn ny varmepumpe i 2011. - Pusset opp toalett-rom med nytt gulv, tapetserte vegger og nytt toalett i 2010. - Bad 1. etasje ble renovert i 2007 med nye varmekabler, membran og fliser. Dette må allikevel påregnes renovering/totalrenovering av dette badet, jfr. tilstandsrapport. - Bad 2. etasje renovert i 2014 med ny membran/fliser, baderomsplater på vegg og ny innredning. Rørlegger er gjort av firma, mens overflater/innredning er gjort som egeninnsats. - Satt inn tiltalende kjøkken fra Norema i 2009. Rommet har også nytt gulv og malte vegger fra 2009. - Ny varmtvannstank fra 2018 og nytt tektekke på carport fra 2010, arbeid gjort som egeninnsats. - Innlagt tv og internett fra GET. Det er nedgravd oljetank ved/under terrassen.

Beliggenhet

Ginavegen 15H har flott og sentral beliggenhet utenfor sentrumskjernen. Skjermet beliggenhet i enden av gate med sol fra tidlig dag til langt på kveld. Godt kollektiv-tilbud og dagligvarebutikk innenfor kort avstand. Kort gangavstand til Lillesund barneskole, flere barnehager og både Vardafjell og Haugaland videregående skole. Tilhørende Håvåsen ungdomsskole. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene på Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandgata sørover til en kommer til dagligvarebutikken Prix. Ta deretter første vei til venstre innpå Spannavegen. Følg veien gjennom to svinger og ta første vei til høyre innpå Ginavegen. Ta deretter andre vei til høyre og følg veien til endes, en vil da kjøre inn i gårdsrommet til Ginavegen 15H. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass i stort, asfaltert gårdsrom eller i tilhørende carport. Det er eldre fundament til garasje på tomten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun oppvaskmaskin på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette