Kjekk enebolig med god parkering og garasje- 3 soverom- Oppusset underetasje- Muligheter for utleie

Nyhavnvegen 21

Primærrom 134 m²
Bruksareal 134 m²
Tomt 379,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1990
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig over to etasjer - Alt en trenger på et plan - Lettstelt bolig og tomt - Boligen har totalt 3 soverom - 2 bad - 2 kjøkken - Muligheter for utleie i kjelleretasje (ikke godkjent) - Kjelleretasjen er pusset opp i 2018/2019 - Rettet av terrasse 2019 - Stort gårdsrom og garasje - Sentral beliggenhet og gangavstand til det aller meste! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller Gang, vaskerom, bad, soverom x 2 stk og stue/kjøkken. 1 etasje Gang, kjøkken, stue, bad og soverom x 2 stk. Kjekk enebolig over to etasjer. God parkering i stort gårdsrom og garasje. Boligen er delt av, med separat boenhet i kjelleretasjen (ikke godkjent), og selger har tidligere leid ut denne etasjen. Kjelleretasjen har separat inngang, og er pusset opp i 2019. Nye overflater, lyst uttrykk og åpen stue/kjøkkenløsning. Godt med oppbevaring i bod like ved inngang. Stort bad med belegg på gulv, malte vegger, dusjkabinett og ny innredning. Separat vaskerom. I stuen er det lyst panel på vegg, laminat på gulv og varmepumpe. Kjøkkeninnredning med hvite fronter, plater over kjøkkenbenk og god plass for oppbevaring. I hovedetasjen har man 2 soverom, begge av grei størrelse, tapet på vegger og laminat/parkett på gulv. Romslig stue med parkett på gulv, tapetserte vegger og godt med naturlig lys. Separat kjøkken med lyse og pene overflater på innredning, godt med plass og medfølgende hvitevarer. Parkett på gulv. Romslig bad med plater på vegg, belegg på gulv og dusjkabinett. Stor og solrik terrasse. Terrassen er rettet av og fikset av selger. Eiendommen grenser til friareal mot Øst.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handels mulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Stort gårdsrom og garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 57 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 58 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette