Enebolig med sjeldent flott hage, garasje, stor tomt og flott utsikt - NY PRIS!

Dalavikvegen 238

Primærrom 149 m²
Bruksareal 191 m²
Tomt 2351 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1967
Prisantydning kr 2 090 000

Beskrivelse/detaljer

- Nydelig opparbeidet og stor hage med en herlig blanding av vintergrønn beplantning og blomsterbedd. - Boligens innh.: 1. Etg. gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue med utg. sommerstue m/ treterrasse foran. Kjeller: Gang/vaskerom, lagringsrom, lite bad, kjellerstue, kjellerrom og garasje m/ port og portåpner. - Overbygget betongterrasse med badstue og mulighet for boblebad. - Frittstående garasje m/ port og portåpner. Hagebod. - Boligen fremstår i følge takstmann som godt vedlikeholdt og påkostet ved behov. Huset er velfungerende, men alder tilsier at oppgradering pga normal elde må forventes. - Boligen ble først påbygget mot vest og mot sør ca. i 1995 samt mot nord i 2006.

Innhold / standard

1. etg.: Gang med laminatgulv og liten garderobe. Trapperom til kjeller. Soverom med belegg på gulv, garderobeskap og nytt vindu. Bad med flislagt gulv og fliser rundt vasken. Det er dusjkabinett, baderomsplater, wc, baderomsinnredning med underskap og speilskap. Liten benkeplate. Dobbelt soverom med belegg på gulv og stor garderobe med mye skapplass. Nytt vindu. Soverom3 (i dag brukt som kontor)med dobbelt innebygget skap, nytt vindu , laminatgulv og panelovn. Stue med skipsgulvsbelegg, vedovn med glassdør, varmepumpe, ett nytt vindu, utgang til delvis innebygget sommerstue (13 kvm.) med tett tak, vinduer, og tre tette vegger. Belegg på gulv. Takvifte. Treterrasse foran sommerstua. Kjøkken med eldre heltre innredning, mulighet for oppvaskmaskin, benkeplate med halvannen nedfelt vask, fliser mellom innredningene, spiseplass og nytt vindu. Kjeller: Trapperom ned til kjellerrom med eldre kjøkkeninnredning med benkeplate med nedfelt vask. Det er opplegg for vaskemaskin her, utslagsvask samt mulighet for å ha fryseboks. Gang/lagringsrom med belegg på gulv. Lite bad med dusjnisje, belegg på gulv, wc, liten servant og reflektorovn på vegg. Kjellerstue med laminatgulv. Kjellerrom med betongvegger, betonggulv, fastmonterte hyller og arbeidsbenk og pvc dør fra 2010. Åpen løsning fra kjellerrommet til garasje med port, portåpner, innlagt belysning samt støpt gulv og støpte vegger Utenfor inngangspartiet er det en skiferplatting, overbygget og delvis innebygget lagringsplass (11 kvm.) med tett tak og tette vegger. Det er åpen løsning i front. Fliser på gulv. Overbygget stor terrasse (26 kvm.) mot nord med betongdekke (tiltenkt for boblebad). Her er det også en badstu i bakkant. Frittstående garasje med port, to vinduer for dagslys, inngangsdør fra baksiden mot hagen, port med portåpner og arbeidsbenk. Frittstående hagebod som tidligere har blitt brukt som hønsehus. Brukes nå til hageredskaper. - Boligen fremstår i følge takstmann som godt vedlikeholdt og påkostet ved behov. Huset er velfungerende, men alder tilsier at oppgradering pga normal elde må forventes. - Boligen ble først påbygget mot vest og mot sør ca. i 1995 samt mot nord i 2006. - Sikringsskap med automatsikringer fra 2007 og ny måler er plassert i gangen i 1. etg. - Innlagt bredbånd. - Kjøkkeninnredning fra ca. 1990. - I følge takstmann er det skiftet 7 vinduer i 2017 samt ett stort vindu i 2005. - Betongtakstein ny i 1998.

Beliggenhet

Eiendommen har en landlig beliggenhet i vakre omgivelser. Det er god avstand fra eiendommen og til Dalavikvegen. Badevik i Dalavika i sykkelavstand fra boligen. Lie badeplass i kort kjøreavstand fra eiendommen, er barnevennlig og det er gode parkeringsmuligheter og toalett. Kort kjøretur til Isvik hvor man finner alt en trenger. Fra skole, barnehage, butikk, bank, cafè, kirke og ikke minst et stort idrettsanlegg som nå gjennomgår en betydelig oppgradering sponset fra lokale næringslivsaktører som bl.a. Haugesund Sparebank. Her blir det laget skatepark, kunstgressbane, sandvollyballbane, løpebane, ny fotballbane, tennisbane, basketballbane samt eksisterende nybygget idrettshall.

Adkomst

Fra Isvik tar en E134 mot Haugesund. Før man kommer til Liasletta tar man av til høyre inn Dalavikvegen. Avkjørsel til venstre opp til eiendommen er skiltet med husnummer.

Parkeringsforhold

Garasje i boligen og frittstående garasje.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er felles gatelys langs veien, 4 stk. Utgiftene til disse gatelysene skal fordeles mellom eiendommene, i praksis er det 2 lys som er betalt av gnr 152 bnr18 og 2 lys som blir betalt av Gnr 152 bnr 17. Dette utgjør kr 78,60 pr mnd. - Det er en felles vei med veirett til tilstøtende eiendommer, eiendom gnr 152 bnr17. gnr149 bnr29 og gnr 149 bnr 38. Eiendommene har felles vedlikehold på veien. Når det gjelder gnr149 bnr29, denne eiendommen har tun som inngår i veien. Innkjøringen til dette tunet er en åpen plass som er nødvendig for å kunne bruke garasjedelen til eiendommen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette