RØLDAL: Tomtefelt med mulighet for 12 hytter

Breifonn

Tomt 4974 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomteområde prosjektert for 12 like hytter like ved Hårdatun Hotell og Hårdatun Panorama. - Det foreligger godkjent rammesøknad for prosjektet fra Odda kommune. Rammetillatelse ligger vedlagt salgsoppgaven. - Hyttene som er prosjektert går over to plan. - Man kan i stedet for å kjøpe eiendommen overta eiendomsselskapet Breifonn Utvikling AS (org. nr. 990 280 835). Selskapet har hatt denne eiendommen som eneste eiendel og har ikke solgt andre eiendommer. Kommentar fra regnskapsfører: Hvis en skal kunne nyttiggjøre seg fremførbart underskudd og skatt så er det kjøp av aksjene. Skattemessig fremførbart underskudd pr 31.12.2017 kr 3 186 277 og med dagens skattesats (24%) vil det si kr 764 706 i skatt som en kan nyttiggjøre seg. Iflg. selger skal selskapet være gjeldfritt ved overtagelse. Megler har kopi av årsregnskapet for 2016. Dersom kjøper vil overta aksjeselskapet vil selger få sitt regnskapsfirma PWC foreta en "due diligence" av selskapet som kjøper vil få forelagt før betaling/overtagelse.

Innhold / standard

Ihht til godkjent rammetillatelse datert 15.01.2018 er det godkjent å oppføre 12 enkle hytter på denne tomten. Hyttene, med ca. 4 meters avstand, er fordelt på to rekker med mellomliggende parkering. Se vedlagt kart. Hyttene har saltak med møneretning øst/vestlig retning og legges inn i terrenget slik at den vestre rekken på ni hytter vil ha en etasje mot bakenforliggende terreng og to etasjer mot utsikten i sør-vest. Hyttene måler 4,6 * 11,0 m og med en trapp på nordsiden vil de få en bredde på 5.95 m. Hyttenes oppholdsareal er i 2. etasje, soverom og bad i første etasje.

Beliggenhet

Breifonn ligger lett tilgjengelig fra store deler av Sør-Norge, midt i det mest snørike området vi har i landet. Røldal er et kjent alpinsted i inn- og utland, og trekker til seg de som ønsker snø-garanti for vinteren. Her står opplevelsene i kø både på sommers og vinterstid. På sommerstid er området et godt utgangspunkt for turer innover Hardangervidda. Eiendommen ligger ved porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Trolltunga, Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Røldal. Hele anlegget er laget med fokus på helårsbruk. Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnøkjøring. Ny stolheis transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen seks heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o. Utviding av løypenettet nedover dalen mot Breifonn er under planlegging. Med ca. 6 minutters kjøring er en på Korlevoll / Seljestad hvor en finner lysløype, skistadion og mangfoldige kilometer med preparerte langrennsløyper. Fint for familier og mosjonister. For de spreke kan en ta turen via preparerte løyper til Kyrkjenuten hvor en har utsikt til havet på fine dager. Hårdatun Gård leilighetshotell ligger like ved siden av Breifonn og tilbyr resepsjon/bar med peis og lekerom i 1. etg., kurs og konferanser, ventebar og restaurant i 2. etg. med servering av frukost, middag og småretter ifbm after-ski, samt uterestaurant i 2. etg. I kjelleren ligger baren, der finner du komfertable sittegrupper, en stor og romslig bar, peis, dansegulv og scene.

Adkomst

Avkjørselstillatelse Fra Haugesund kjører man E134 gjennom Røldalstunnellen, forbi Røldal skisenter og videre nedover ca. 3,5 km. Ca. 200 meter etter spiraltunnellen tar man av til venstre ved Hordatun Hotell. Tomta ligger på venstre side av veien, tvers ovenfor Hotellet.

Parkeringsforhold

Felles parkering er på terreng. Den er i rammesøknaden plassert mellom de tre fremre og de ni bakenforliggende hyttene. Parkeringen følger naturlig det svakt skrånende terrenget mot nord. Hver hytte får også en bod på 5 kvm som legges langs parkeringsplassene mot øst.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette