Høyblokkene - 3-roms i 9.etasje. Fantastisk utsikt over by og til hav

Fjellvegen 33

Primærrom 73 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 10599 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 9
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 136 678
Totalpris kr 1 426 678
Felleskost kr 3 155

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet i 9. etasje med 2 heiser. Inneholder vindfang og mellomgang. Pent kjøkken med god skap og benkeplass. Plass til spisebord. Toalett og bad er slått sammen. Har fliser på gulv, våtromstapet på vegger, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. 2 gode soverom med plassbygde skap og det ene har "walk in closet". Stue med plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til balkong med fantastisk utsikt over by og hav. Her ser du solen gå ned i havet. Beste utsikt i byen. Flotte gulv i stuen. 1 bod i felles bodanlegg. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Meget flott og sentralt beliggenhet med kort avstand til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur til Haugesund sentrum, med butikker, barnehager og skoler. Flotte turområder like i ved borettslagets eiendom. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og storslått utsikt.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et lite stykke og høyblokkene kommer på venstre side. Leiligheten ligger i blokken lengst sør, i annen etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Leilighet 904.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette