VISNINGSHELG! Leilighet med 3 soverom og skjermet hage - Pent innredet i lyse og moderne farger - God standard

Eikelund 57

Primærrom 72 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 821 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2009
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 258

Visning

18. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

19. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

20. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje, har enkel trappefri adkomst, og inneholder følgende rom: Gang, soverom, stue, kjøkken, soverom, soverom og bad. Bod. Utendørs: hage som er usjenert. Gressplen og terrasse. Uteområdet har gode solforhold. Leiligheten har 3 soverom og er moderne innredet med tidsriktige farger. Fra stuen kommer du ut til en solrik og skjermet hage uten innsyn. Her er det gressplen og terrasse. Ønsker en å bo rolig, fredelig og landlig er Førland midt i blinken. Det er 6 minutters kjøring til Aksdal og 15 minutter til Raglamyr. Beskrivelse av innhold og standard: Stue med utgang til terrasse og hage. Tidsriktige gulv og moderne fargevalg. Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp og stekeovn. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et relativt nyetablert boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Det er opparbeidet lekeplass på feltet. Fra boligen er det kort avstand til både barnehage og Førland skole, samt fjorden med bademuligheter. Ønsker en å bo litt utenfor sentrumsområdene, i landlige omgivelser, da er Førland midt i blinken. Her har en 6 minutters kjøretur til Aksdal, 15 minutter til Raglamyr.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkering like ved leiligheten.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette