Presthaug - Lekker og tidsriktig 4-roms toppleilighet. Romslig solrik terrasse med utsikt

Presthaugvegen 2 D

Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 22524 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 209 561
Totalpris kr 1 699 561
Felleskost kr 4 147

Innhold / standard

Dette er en meget pen og tiltalende 4-roms leilighet. Flott beliggende i 4 etasje med fantastisk utsikt. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 3 gode soverom. Fliselagt bad med varmekabler og dusjkabinett. Separat toalett med servant. Stort vaskerom med utslagsvask. Meget innholdsrikt kjøkken med masse skap og benkeplass. God stue med plass for sofagruppe og spisestue. Det er pipeløp i stuen slik at man kan montere peis - ildsted. Stor solrik terrasse mot vest med havutsikt. Det er i tillegg 3 boder i kjeller.

Beliggenhet

Presthaugblokkene har kort gangavstand til butikker (Bl.a. Spar Sørhaug), skole (Solvang og Steinerskolen), barnehage, turområder i Djupadalen, Vardafjellet m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn mot Solvang legesenter (inn Presthaugvegen). Følg forbi barnehagen og blokken ligger som andre på høyre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette