NY PRIS! Skeisvann - usjenert, flott oppusset 2-roms i toppetasje - Epoq kjøkken - peisovn - stor innglasset terrasse.

Stordgata 8 D

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 16237,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1959
Prisantydning kr 1 225 000
Andel fellesgjeld kr 364 054
Totalpris kr 1 589 054
Felleskost kr 3 379

Beskrivelse/detaljer

Skeisvann - usjenert og flott oppusset leilighet i toppetasje. Veldrevet borettslag i etablert og populært boligområde med HTG, nærbutikk, turområder, badeplass og Vangenterrassen i nærområdet. Oppusset senere år. Inneholder gang med dørtelefon, stue/spisestue med peisovn, GET og utgang vestvendt og innglasset terrasse. Kjøkken med Epoq innredning (2018) og integrerte hvitevarer. Komfyr/micro i høyskap, spiseplass ved vinduet. Fliser på badegulv, dusjkabinett og opplegg vaskemaskin. stort soverom med morgensol og utsikt til Skeisvann. Ekstra takhøyde i stue og soverom. Tiltalende helhetsinntrykk og moderne farger, Automatsikringer. Fasader er renovert, terrassene utvidet og innglasset i regi av borettslaget .

Innhold / standard

Gang, bad, soverom, kjøkken og stue/spisestue. Terrasse. 2 boder i kjeller.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Skeisvann som byr på flotte turområder rundt vangen, idrettsparken, skoler, nærbutikk. Kort avstand til Djupadalen og sentrum.

Adkomst

Følg Rogalandsgata nordover. Like etter Skeisvang skole tar du inn Bråvallagata. Ta så til høyre inn Stordgata og forbi Djervhallen. Nr 8 ligger da som innerste blokk på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på disse. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler angående regler for dyrehold. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Kart

Del dette