NY PRIS! NORHEIM - Praktisk og kjekk leilighet i første etasje - Trappefri adkomst, koselig hage og sportsbod!

Djuvavegen 17 B

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 768,6 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2003
Prisantydning kr 1 890 000
Felleskost kr 300

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x3, bad, stue og kjøkken. Parker bilen i rommelig asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne praktiske leiligheten i første etasje. Det er lett tilkomst til leiligheten, og den har trappefri adkomst. Like ved inngangsdør har man en egen sportsbod, som har vindu. Dette gjør at det kommer godt med naturlig lys inn. En romslig gang fører videre til leilighetens tre soverom. Samtlige malt med lyse og pene farger. Hovedsoverom av god størrelse. Selger har fått innredet en bod om til soverom. Praktisk bad med malt baderomspanel og belegg på gulv. Romslig innredning og dusjkabinett. Her er det oppvarming fra varmekabler i gulv. Stor stue med inngang til kjøkken, og utgang til leilighetens uteområder. Stuen har laminat på gulv, malte vegger, samt god plass til både spisestue og TV-krok. I dette rommet er det mye vindusflater, som sammen med fargevalg og følelsen av at en befinner seg i en velholdt leilighet, gjør dette til et behagelig rom å oppholde seg i. Her er det oppvarming fra ny varmepumpe. På kjøkken er det satt inn en rommelig kjøkkeninnredning, hvor man får plass til alt av det man har av kjøkkenutstyr i både skuffer og skap. Det skorter heller ikke på arbeidsbenk her. Hvitevarer medfølger handelen. Det er sentralstøvsuger i boligen. Leiligheten har et voldsomt koselig og solrikt uteområde. Fra stuen kan man ta seg ut på inngjerdet terrasse. Videre kan man bevege seg ut på en liten gressplen som er gjerdet inn. Utearealene er lettstelte, men allikevel koseligere enn mange andre leiligheter. Her kan man faktisk få litt «hagefølelse», selv om man bor i en svært praktisk og lettstelt leilighet.

Beliggenhet

Djuvavegen 17 B har en meget sentral beliggenhet, helt sør i Salhusvegen. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det meste. Like ved finner man Oasen Storsenter, tannlege, tannlege, helsestasjon, bank, dagligvarebutikk, skole, barnehage og idrettssenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder i Norheims skogen. Gode bussforbindelser gjennom Kolumbus og Kystbussen kun få hundre meter fra boligen. En kort kjøretur unna finner man også alt av hva handelskjernen Raglamyr har å by på.

Adkomst

Fra Karmsundgata: Sving av mot vest i rundkjøring Park Hotell, og følg vegen ned mot Salhusvegen. Ta til venstre, og følg vegen ca 100 m. Ta til venstre igjen inn på Djuvavegen. Etter ca 150 meter, ta til høyre og fortsett rett frem. Djuvavegen 17 B kommer som siste bolig på høyre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger har fått innredet en bod om til soverom. Ifølge takstmann oppfyller ikke dette rommet krav til dagslys på soverom. - Innredning mht soverom og bod avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette