Åbøbyen: Bolig på 2 etasjer med grovkjeller og tørkeloft + garasje.

Kongsveien 93

Primærrom 100 m²
Bruksareal 136 m²
Tomt 386 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1950
Prisantydning kr 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Et renoveringsobjekt innredet over to etasjer med 3 soverom, stue, kjøkken og bad + gjesterom og bodplass på loft samt grovkjeller med bl.a. vaskerom og boder. - Eiendommen ligger helt i utkanten av Åbø byen sentralt i Sauda. Turterreng i nærområdet. Gangavstand til alle fasiliteter i sentrum. - Offentlig vei, vann og kloakk.

Innhold / standard

1. etg.: Tak over inngangsparti og støpt trapp opp til inngangen. Det er inngang til vindfang. Gang med trapp opp til 2. etg. og trapperom ned til kjelleren. Kjøkken med eldre innredning med dobbel nedfelt vask i aluminiumsbenkeplate, panelovn og nyere vindu. Vinkelstue med varmepumpe og vedovn. Et nyere stort vindu i stua. 2. etg.: Trapp opp til gang med heltre lakket gulv og trapperom videre opp til loftsetasjen. Bad med belegg på gulv, dusjkabinett, wc, servant, panelovn og speilskap. Nyere vindu her. Dobbelt soverom med dobbelt innebygget skap, lakket furugulv, tapetserte vegger og panelovn. Nyere vindu. Dobbelt soverom2 med dobbelt innebygget skap og dobbelt vanlig garderobeskap, panelovn, lakket furugulv, tapetserte vegger, to nyere vinduer her. Soverom3 med enkelt innebygget garderobeskap, panelovn, lakket gulv, tapet og nyere vindu. Loft: Fra trapperommet kommer man opp til gang med lakket heltre furugulv, takvindu, god plass til oppbevaring eller sittegruppe osv. Gjesterom med to innebygde skap, lakket furugulv og panelovn. Kjeller: Trapperom ned til gang med betonggulv og egen sidedørsutgang, garderobeskap i gangen og innlagt belysning. Stor bod med betonggulv og arbeidsbenker, hyller og skap, samt innlagt belysning. Bod med betonggulv og opbevaringmuligheter. Vaskekjeller med dobbelutslagsvask, gammel kokeovn for klær, betonggulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bod med vvb, fastmonterte skap, panelovn og betonggulv. Garasje i lag med naboen. Halve garasjen tilhører boligen. Garasjen har port, shingel på tak og liggende trekledning. - Hele første etasje har belegg på gulv er og tapetserte vegger. Stort sett furugulv i andre etasje, belegg på badet. Det er eldre overflater og kjøper må påregne mye oppussing. - Sikringsskap med eldre skrusikringer og ny strømmåler. - Det ble skiftet noen vinduer rundt 2009.

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt i utkanten av Åbø byen sentralt i Sauda. Turterreng i nærområdet. Gangavstand til alle fasiliteter i sentrum. For de som liker godt å fiske i elva kan man kjøpt fiskekort av Sauda Jeger og Fisk. Kort kan kjøpes på G-Sport i sentrum. Sauda Skisenter er et norsk vintersportsted som ligger i Svandalen, i underkant av åtte kilometer fra Sauda sentrum og er et av de største skisentrene på Vestlandet. Videre er Sauda skisenter blitt kåret til regionens beste skianlegg. Her er det muligheter for preparerte løyper i alle vanskelighetsgrader, eller flotte turmuligheter på langrenn. Besøk http://www.saudaskisenter.no/ for mer informasjon. Her remses det opp blant annet; - 3 stk T-heiser, og 2 stk tallerken heiser (totalt 5 heiser) - 1 stk skibånd på 200 m - Mange nedfartsmuligheter med ulik vanskelighetsgrad - Lengste nedfart på 5 km - Snøkanonanlegg - Familieområde med heis og skileik aktiviteter - Skiinstruksjon - Kveldskjøring med flombelyst nedfart på 900 meter - Eget servicesenter med kafeteria og 300 m2 terasse mot bakken. - Skiutleie m/skishop og skiverkstad - Paraplybar med Afterski - Parkering for opptil 800 biler - Turmuligheter i oppkjørte løyper og uberørt terreng - For turløyper se www.skisporet.no Ellers har Svandalen og Sauda et fantastisk turterreng med gode fiskemuligheter. Dermed kan man ha det moro året rundt. Sauda byr på mange kulturtilbud. Feks har man Saudadagene hvert år med flotte konsertopplevelser. Åbø byen ligger 10-15 minutter unna i bil og har et mangfold av aktiviteter å by på. Her nevnes blant annet shopping, spisesteder, kino, badeland, pub m.m. Ferjefri forbindelse mellom Stavanger og Ryfylke er godt i gang. Den undersjøiske tunellen Ryfast forventes å stå ferdig i 2019 og vil gi vesentlig kortere, og mer fleksibel transport til og fra regionen.

Adkomst

Fra sentrum følger man veien i retning smelteverket. Like før broa over til smelteverket tar man av til venstre opp i Haakonsgaten. Følg veien oppover forbi Sauda stadion og ta til høyre inn i Parkveien. Følg rundt og inni Kongsveien som ligger parallelt med Parkeveien. Man får da boligen på venstre hånd. Boligen er merket med ”Til Salgs” skilt.

Parkeringsforhold

Garasje i lag med naboen. Halve garasjen tilhører boligen.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette