Prosjektert perle i ende av gate med nydelig sjøutsikt - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer - Garasje i flukt!

Bjørkevegen 8B

Primærrom 180 m²
Bruksareal 207 m²
Tomt 435,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2020
Prisantydning kr 4 590 000

Beskrivelse/detaljer

Prosjektert enebolig med flott beliggenhet i ende av gate med nydelig utsikt mot sjø og natur. På populært boligfelt i Hestfaret med trygg gangavstand til barnehage og barneskole. Familiebyen Kolnes! Prosjektert svært innholdsrikt med gang, bod, stort vaskerom med dør til garasje, 2 bad, toalett, 4 soverom, tv-stue og åpen kjøkken/stueløsning. Lekkert arkitektur med royal- kledning, 2 delikate bad og kvalitetskjøkken fra Sigdal. Garasje på 21 kvm med takterrasse. Her har en tre valg: 1. Kjøp til prisantydning med levering eks. sparkling/maling, parkett og kjøkken. Dette gjelder også for arbeidene med montering etc av produktene. 2. Standard-leveranse til kr. 4.990.000 med leveransebeskrivelse som vedlagt i den komplette salgsoppgaven. 3. Velg en av de betydelige oppgraderte og gjennomtenkte stil-artene som det er mer informasjon om videre i teksten. For oversendelse av leveransebeskrivelse og pris på stilene, ta kontakt med megler. I samarbeid med interiørdesigner er det utarbeidet 3 forskjellige stiler til eneboligen innvendig. Hver stil er nøye gjennomtenkt hvor gulv-valg, fargevalg vegg, belysnings-plan, flisevalg og baderomsmøbel på bad og kjøkken harmonere gjennom hele eneboligen. Valgene er gjort av en interiørdesigner som kan det, for å gjøre valgene dine enklere. Stilartene er: - Warm minimalism. - Back to nature. - Modern luxury. For mer informasjon om leveransebeskrivelsen til en av stil-artene, kontakt megler. Velkommen på visning av Bjørkevegen 8B!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, garasje med dør til vaskerom, gjestetoalett, bad, 3 soverom og tv-stue. 2. etasje. Foreldre-soverom med walk-in-closet og eget bad, bod og åpen kjøkken/stueløsning. - Stilren fasade som leveres med royalimpregnert kledning. - Vinduer med svarte karmer inn- og utvendig for å fullføre utrykket på eneboligen. - Ytterdør og terrassedør leveres svart. - Moderne med listefrie overganger vegg/tak og rundt vinduer. - Kompakte innerdører med dempelist. - Klassisk hvit på alle hvite malte detaljer og trapp med eiketrinn. - Fliselagt gulv på vaskerom med flisevalg Fk Pro trav antrasitt matt 30x60 cm og varmekabler. - 2 nydelige bad med flott innredning, mosaikkfliser i på gulv i dusjsone og fliser type Fk Pros uni white blank 20x50 cm på vegg i dusjsone. - Det leveres med peisovn av typen Contura 856. - Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, rør-i-rør system og sikringsskap med automatsikringer. - Sentralstøvsuger med uttak i både første og andre etasje. For utfyllende informasjon anbefales det å laste ned fullverdig salgsoppgave med leveransebeskrivelse fra utbygger.

Beliggenhet

Bjørkevegen 8B ligger rolig til i enden av gate og har nydelig utsiktsbeliggenhet høyt i terrenget med nydelig utsikt utover Førresfjorden, sjøen, over til Høie og videre innover fjellandskapet. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Samt golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

Adkomst

Fra E134 ta veien til høyre ved skiltning til Kolnes. Følg veien til en får skiltning til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien oppover og ta fjerde vei til høyre. Kjør opp bakken og en passerer lekeplass på høyre side av veien. En vil da får parkeringsplass på høyre side av veien, tomten grenser til parkeringsplassen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i gårdsrom eller i garasje.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vaskerom. Veodvn type Contura 856. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 12 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 13 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette