Solvang / Presthaug - Lys og pen 2-roms toppleilighet. Solrik terrasse med fantastisk utsikt. Flott kjøkken og bad.

Presthaugvegen 4 A

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 10178 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 142 587
Totalpris kr 1 332 587
Felleskost kr 3 193

Beskrivelse/detaljer

- Meget praktisk leilighet - Flott beliggende i toppetasjen - Romslig stue med mulighet for peis - Stor solrik terrasse mot vest - HTH Kjøkken (-09) med spiseplass - Fliselagt bad/wc med varmekabler (-09) - Eget vaskerom i leiligheten - Godt soverom med skapplass - Rolig og sentral beliggenhet - Kort vei til turomåder, sentrum m.m.

Innhold / standard

Meget lys og pen 2-roms toppleilighet. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Dørtelefon. Ca 12 kvm stort soverom med rikelig av skapplass. Fliselagt bad/wc (-09) med varmekabler, innfellbare dusjvegger, flott servantskap og downlights i tak. Toalett og bad er slått sammen til et godt bad. Vaskerom med skapplass. Kjøkken med hvit HTH innredning (-09) med god skap og benkeplass. Integrert komfyr og platetopp. Oppvaskmaskin. Spiseplass. Stor stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pipeløp gir mulighet for ildsted - peis. Utgang til stor solrik vestvendt terrasse med fantastisk utsikt. To kjellerboder og matbod i kjeller.

Beliggenhet

Sørhaug- Presthaug. Populær beliggenhet i rolig, avskjermet område. Meget sentralt med gåavstand til sentrum, butikker, skole, barnehage, idrettsanlegg og flotte turområder i byheiene.

Adkomst

Følg Skjoldavegen fra Haugesund sentrum forbi Solvangen og tar inn til høyre ved legekontorene og videre frem til blokkene. Nr. 4 ligger som første blokk på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Det er også garasjeplasser i borettslaget som leies ut etter venteliste.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Pipeløp i stuen gir mulighet for ildsted - peis. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. -Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Vedtatt på generalforsamling 30.03.17: Låneopptak inntil 1,6 mill ifb rørfornying

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette