Haugesund - Strøken leilighet (2015) - Garasje og 31 kvm terrasse - 2 sov, lekkert bad, nydelig kjøkken!

Steffen Staalesens gate 16

Primærrom 52 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 292,93 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

Strøken leilighet med sentral beliggenhet i Haugesund. Godt utnyttet og romslig planløsning som rommer gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stue. Tiltalende, hvitt kjøkken med integrerte hvitevarer, helfliset bad med lekre flisevalg, listfrie og tidsriktige overflater. Herlig takhøyde på 2,5 m. Tilhørende solrik terrasse på 31 kvm. Bod og parkering i garasje. Velkommen på visning av denne leiligheten i Steffen Staalesens gate 16!

Innhold / standard

I forhøyet 1. etasje og inneholder: Gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Moderne overflater som hvit-tonet parkett på gulv og lyse vegger ønsker deg velkommen i gangen og denne strøkne leiligheten i Steffens Staalesens gate 16. Downlights i tak. I avhuk har en god plass til sko og annet yttertøy. Porttelefon med kamera gjør at en alltid har kontroll på hvem en slipper inn. Soverom 2 innredet som barnerom med behagelige fargevalg, plass til seng og garderobeskap. Stort hovedsoverom med plass til to nattbord, dobbeltseng og med stor skyvedørsgarderobe. Store vindusflater på begge soverommene gir godt med naturlig lys inn i rommene. Helfliset bad med lekre flisevalg i grå gulvfliser og lyse, moderne fliser på vegg. Varmekabler. Grå mosaikkfliser i dusjhjørne med to glassdører, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og rørskap. Downlights i tak også på badet. Herlig kjøkken/stueløsning med store vindusflater og ekstra takhøyde på 2,5 m merkes! Plass til stort sofahjørne i stue og med plass til spisebord på kjøkkenet. Utgang fra stue til 31 kvm steinlagt terrasse med gode solforhold. Her har en mer en nok plass til å invitere til hyggelige sammenkomster når været tillater det. Inn i leiligheten igjen og den luftig kjøkken/stueløsningen finner en et tiltalende, hvitt kjøkken med grå benkeplate, levert av Norema. Skuffer har stopp-funksjon og det er integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. I tillegg bod i garasjeanlegget. - Leilighetskomplekset og leiligheten ble oppført i 2015. - Strøken leilighet uten slitasje som holder god standard. - Herlig 2,5 m takhøyde på soverommene, stue og kjøkken. - Hvit-tonet parkett på gulv og tidsriktige farger på vegger. - Tiltalende, hvitt kjøkken samt lekkert og helfliset bad. - Satt inn stor garderobe med praktisk innredning i 2017. - Malt begge soverommene og kontrastvegg i stue 2018. - Sikringsskap med automatsikringer og innlagt Altibox. - Det er balansert ventilasjon og porttelefon med kamera.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Steffen Staalesnes gate 16 ligger sentralt til i Haugesund på Hasseløy. Leiligheten ligger fint til i forhøyet første etasje uten innsyn. På terrassen har en gode solforhold med sol fra tidlig morgen til ca. 19:00 på sommeren. En går lett inn til Haugesund sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ellers kan ta turen til Asalvika som ligger ikke langt unna og flotte turområder langs havet og ut mot Kvalsvik. Ikke langt unna ligger Pitters Kafè som har seilt opp som et populært samlingspunkt på Hasseløy, arrangerer forskjellige arrangementer som bl.a. konserter, quiz og live musikk. Skolekrets Hauge barne- og ungdomsskole.

Adkomst

Fra sentrum følg veien over Hasseløy bru og ta deretter første vei til venstre. Følg veien og ta andre vei til venstre innpå Steffen Staalesens gate. En vil da få leilighetskompleks på høyre hånd. Leiligheten ligger i forhøyet første etasje mot vest. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg. Parkeringsplass nummer tre på venstre side. Bod ligger tilknyttet parkeringsplassen og er på rett over 6 kvm.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe soverom 1 & 2 medfølger ikke i handelen. - Pyntehyller stue og nattbord hovedsoverom medfølger. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette