Haugesund - Hasseløy - Flott enebolig m/leilighet - høy standard i alle bo-etasjer - Mulig å søke å skille ut boligtomt

Langgata 25

Primærrom 160 m²
Bruksareal 171 m²
Tomt 786,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1938
Prisantydning kr 4 390 000

Innhold / standard

Boligen inneholder i underetasje til hoveddel: gang m/garderobe, vaskerom og bod. Egen inngang til gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, bod og soverom. Hovedetasje inneholder 2 soverom, stue, kjøkken, spisestue og bad. Loft er flott innredet og kan brukes som soverom/tv-stue/oppholdsrom og har store flotte takvindu hvorav ett blir til en takaltan. Kjeller: lagerrom Høy innvendig standard med flotte gulv, delikat bad og et lekkert kjøkken. Alt fremstår som gjennomtenkt med delikate materialvalg og løsninger. Utvendig meget godt vedlikeholdt.

Beliggenhet

Særdeles flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til aktiviteter for barn og voksne. Liten rusletur ned til Pitters og flott barnepark rett over gaten. 5-10 minutters gange inn til midt i sentrum med alle fasiliteter. Rolig område med fin miks av familier i alle alderstrinn.

Adkomst

Kjør over Bakarøybroen og ta til høyre Hasselgata. Følg veien rundt og ta opp til venstre, Holmegata v/båthavn. Ta neste vei til høyre og så til venstre inn på Langgata. Fortsett forbi første kvartal. Boligen ligger på venstre side, hjørnetomt.

Parkeringsforhold

På egen grunn og gateparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, flott peis og varmepumpe, varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygnings-tegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette