Koselig enebolig med betydelige oppgraderinger - Stor tomt - Dobbel garasje!

Fyrvegen 48

Primærrom 101 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 1741 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1938
Prisantydning kr 1 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, soverom, kjøkken/stue. Loft: Gang, bad og soverom x3. Parker bilen i stor dobbel garasje, og ta deg videre inn i denne koselige boligen i vakre omgivelser på Utsira. Koselig, stor og solrik uteplass. Åpen stue/kjøkkenløsning. Praktisk og pent kjøkken med mye oppbevaringsplass. Hvitevarer medfølger handelen. Stuen er lys og romslig, med utgang til solrik terrasse. Det er parkett på gulv, spotter i tak, og oppvarming fra varmepumpe og vedfyr. Fullfliset bad like ved inngangsparti. Dusjkabinett, romslig baderomsinnredning og stort speil på vegg. I boligen finner man hele 4 soverom, hvor av samtlige er av god størrelse. Hovedsoverom er ekstra stort, fremstår i likhet med samtlige andre rom i huset som lyst og trivelig, og har god plass for oppbevaring av tøy. Flott og landlig utsikt. Nytt fullfliset bad på loft bygget i 2008. Stor uinnredet grovkjeller. Selger opplyser at det i 2007/2008 ble bygget ny terrasse. Alle vinduer og dører i 1.etasje er byttet. Alle vinduer i loftsetasje, samt kledning er byttet. Det ble også etterisolert når kledningen ble byttet. Tak er lagt om i 2007. Det er ifølge selger lagt inn helt nytt elektrisk anlegg med automatsikringer. Dette er utført i perioden 07/08. Det er innlagt Altibox i boligen.

Beliggenhet

Beliggende naturskjønne omgivelser på idylliske Utsira. Her er det korte avstander til det meste. Spaser til Joker butikk med alt av dagligvarer og en koselig kafe. I tillegg til dette har man skole, barnehage, Sirahallen med svømmebasseng i nærheten. Øya viden kjent for sitt rike fugleliv og gatekunst. En spasertur rundt om på øya er virkelig en opplevelse i seg selv! Ta turen ut og senk skuldrene. Her slapper man virkelig av!

Adkomst

Fra ferjeleiet ved Nordvikvågen: Følg vegen ca 550 m, og ta til høyre. Kjør 400 meter, og hold til høyre. Boligen kommer på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, Varmekabler på beggebad og gang i 1 etasje. Varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger ønsker å selge det meste av inventar i boligen. - På gnr: 26 Bnr 57 der dobbel garasje står, går det en vei til Fyrvegen 52, her er det ikke tinglyst vegrett, men er den eneste veien til eiendommen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette