Karmsund brygge - Stilren leilighet med fin nærhet til sjø og god utsikt - Enkel adkomst via heis - Parkering og bod i lukket anlegg - Fliselagt terrasse

Smedasundet 23

Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Tomt 665 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2008
Prisantydning kr 600 000
Andel fellesgjeld kr 973 000
Totalpris kr 1 573 000
Felleskost kr 4 786

Beskrivelse/detaljer

Endeleilighet med enkel adkomst via heis, sentral beliggenhet og fin utsikt til Karmsundet. Åpen løsning til et godt utstyrt og stort kjøkken. Maritimt miljø med gangavstand til sentrum. Fliselagt terrasse med god nærhet til sjøen. Egen parkeringsplass og bod i kjeller, felles takterrasse og trimrom tilgjengelig for beboerne.

Innhold / standard

Stuen har behagelig og fin utsikt utover Karmsundet. Utgang til stor fliselagt terrasse. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap medfølger i handelen. Kjøkkenet har ekstra stor innredning og liten barløsning for det raske måltidet. Soverommet er av god størrelse og har utsikt mot sjøen. Smart garderobeløsning. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, ekstra innredning, dusjhjørne og varmekabler i gulv. Innvendig garasjeplass og låsbar bod like ved. Det er felles stor takterrasse og eget treningsrom tilgjengelig for beboerne. Teknisk info om boligen: - El-åpner garasje - Porttelefon - TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox). Boligen har enkel adkomst, og følgende rominndeling: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Bod i kjeller like ved parkeringsplassen.

Beliggenhet

Kjekk og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her bor en sentralt og med gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. En av de aller beste adressene hvis du ønsker leilighet ved sjøen og samtidig bo med kort avstand til sentrum. Gangavstand til HSH, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Egen parkering i garasje. Garasjeplass nr 22. I tillegg så er det gjesteparkering ute.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kopi av vedtekter kan fås hos megler.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Kart

Del dette