Nydelig og strøken leilighet - Betydelig renovert i 2018 - 2019 - Romslig på 78 kvm med 3 soverom!

Haraldsgata 197

Primærrom 78 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 262 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1898
Prisantydning kr 1 890 000

Beskrivelse/detaljer

Sentralt i Haugesund, men tilbaketrukket fra sentrumskjernen finner en denne nydelige og innflytningsklare leiligheten. Hele bygget Haraldsgata 197 og denne leiligheten har vært igjennom betydelig renovering fra 2018 - 2019 og er nå klar for å møte sin eier. Kanskje det er deg? Gran-spiler rammer inn inngangspartiet og trapperommet og gir umiddelbart et moderne og robust uttrykk. Leiligheten er romslig på 78 kvm, ligger i fri 2. etasje og inneholder gang, bad, 3 soverom og stor, åpen kjøkken/stueløsning. Innbydende innredet med tidsriktig en-stavs gulv, "I vinden" fargevalg på moderne vegger med listfrie overganger, flott og helfliset bad, og ikke minst rålekkert kjøkken fra Knapphus. Flytt rett inn i en leilighet med god standard og i sameie hvor hele boligen er oppusset/renovert. Velkommen på visning av Haraldsgata 197!

Innhold / standard

I 2. etasje på 78 kvm og inneholder: Gang, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. - Innflytningsklar leilighet som er strøken og holder god standard. - Hele bygget og leilighetene er betydelig renovert fra 2018 - 2019. - Ny kledning på fasade til leilighet 2. etasje mot vest, videre gått over kledning på hele bygget, byttet hvor behov og malt hele bygget i 2019. - Det er satt inn nye vinduer i hele leiligheten i 2019. - Iflg. selger er skifertak lagt om i ca. 2008, gått over tak og skiftet enkelte beslag i 2019. - Innvendig er leilighetene isolert og utvendig etterisolert hvor kledning er byttet i 2019. - Inngangsparti fra gaten og trapperom kledd i gran-spiler i 2019 som gir et robust og moderne utrykk. - Nytt rør-i-rør system på bad i forbindelse med renovert av bad 2006, nye stigerør for vann- og avløp i hele bygget ned til grunn i 2019. - Flott, helfliset bad fra 2006 iflg. tidligere salgsoppgave. Flotte fliser, dusjhjørne, baderomsinnredning fra 2019, varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin. - Nydelig, kvalitetskjøkken fra Knapphus kjøkkensenter. Kjøkkenet har matt-svarte fronter og benkeplate med betong-motiv. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. - Det meste av elektrisk er strukket på ny, det er nye stikk/brytere, nye tak-punkt, nytt sikringsskap, nytt brann-system og klargjort for intercom. Alt arbeid er gjort i 2019. - Avrettet gulv i leiligheten, lagt trinn-lydsplater på gulv, nytt og tidsriktig gulv i alle rom samt etterisolert 10 cm i tak i 2019. - Moderne med listfrie overganger vegg/tak, det er også nye gipsvegger- og tak i 2019. Nye innerdører og lister.

Beliggenhet

Haraldsgata 197 ligger fint til i Haugesund sentrum, tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei vestover og ned mot sentrumskjernen. Ta deretter syvende vei til høyre innpå Haraldsgata. Leiligheten ligger da i fjerde bygg på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Info fra Hgsd kommune: Plan for Bygningsvern 28.4.2004: Eiendommen er oppført med Egenverdi og inngår i bevaringsverdig bygningsrekke. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette