Ramsdalen - Funkis enebolig med lekkert kjøkken og bad - Ekstra stor stue med eget bibliotek/spisestue

Ramsdalstunet 3

Primærrom 127 m²
Bruksareal 127 m²
Tomt 274,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 3 690 000

Beskrivelse/detaljer

Funkis enebolig i attraktive Ramsdalen. Boligen holder en god standard med lekkert bad og tidsriktig kjøkken. Stuen er av god størrelse og har egen avdeling til bibliotek/ekstra stue. Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vaskerom, teknisk rom/bod med egen inngang, bad, toalett, hall, hovedsoverom, soverom og soverom. 2. Etasje: Stue med bibliotek/spisestue og kjøkken med delvis åpen løsning. Utendørs: Veranda med skyvedør.

Innhold / standard

Stuen har utgang til veranda med skyvedør. Her det utsikt til Arkavannet. Stilig kjøkken i matte hvit utførelse. På kjøkkenet er det kjøkkenøy og plass til spisebord. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det frittstående kjøleskapet medfølger i handelen. Hovedsoverommet har ELFA valnøtt garderobeinnredning. Det er totalt 3 soverom i boligen, med mulighet for et fjerde soverom i tv-stue/bibliotek. Hallen gir et meget godt førsteinntrykk. I hallen er det varme i gulv. Badet er utstyrt med dusjhjørne, ekstra baderomsinnredning og vegghengt toalett. Badet er helfliset og holder en god standard. Vaskerom/teknisk rom med egen inngang. I tillegg til badet er det gjestetoalett. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox. - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Ramsdalen er etablert boligområde hvor du har en herlig følelse av at en er omkringet av fri natur. Rett i nærheten har du turområder med utbredt løypenett og byens beste turløyper. Her kan du løpe eller gå, alt ettersom. Vangen er også rett i nærhet og er en populær samlingsplass for familien. Området består av nyere og attraktiv bebyggelse. Alle disse faktorene samlet gjør at dette er et av de aller mest attraktive områdene å bosette seg i Haugesund. Attraktivt boligområde med kort gang- og sykkelavstand til skoler i alle alderstrinn, butikk, idrettsanlegg, svømme- og ishall og flotte turområder like utenfor døren I nærområdet er det lekestativ og fotball-løkke.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Det er også varmekabler på toalett, hall og på vaskerom. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Følgende medfølger ikke i handelen: - to taklamper i hallen - lampen på det største soverommet - spotskinner soverom - lamper bad/toalett/vaskerom, stue nede og kjøkken. - panelovner oppe Medfølger: - Vipp-hylle på badet, vipp toalettrullholder og vipp stringhylle. - Lago tv- skap. - Speil i hall. - Knax krokrekke bad - 2 Flos Moni2-lamper i hallen - le Klint pendellampe på hovedsoverom - Herstal spotskinner på hver av de små soverommene og diverse andre taklamper, samt et fastmontert leselys på det ene soverommet. - Panelovnene oppe - Solavskjerming til samtlige vinduer - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette