BUD FORELIGGER! Enebolig med garasje og koselig hage - Rolig og barnevennlig beliggenhet - Stilig funkis!

Ringenvegen 1

Primærrom 186 m²
Bruksareal 233 m²
Tomt 895 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Stilig funkis-enebolig i Salhus på Torvastad - Rolig og familievennlig beliggenhet - Boligen har 4 soverom, 2 stuer og 2 bad - Koselig og usjenert hage med overbygget terrasse - Parkering i garasje eller rommelig gårdsrom - Nærhet til både Avaldsnes, Torvastad og Norheim - Mye oppbevaringsmuligheter i flere boder Velkommer på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, kjellerstue, bad m/ badstue, mellomgang m/ trapp. 1. Etasje: Vindfang, vaskerom, gang, bad, gang m/ trapp, soverom m/ garderobe, soverom, stue og kjøkken. Parker bilen i lukket garasje, og ta deg videre inn i denne stilige 70-talls funkis boligen! Boligen er innredet over to etasjer, og har en rolig og familievennlig beliggenhet. Her har man korte avstander til både Avaldsnes, Torvastad og Norheim. Eiendommen har en koselig hage, og terrasse med utgang fra stue. Terrassen har overbygg, slik at man her også kan benytte den når været ikke viser seg fra sin beste side. Enkelt og lyst bad med dusjkabinett og innredning med mye oppbevaringsplass. Stor stue med delvis åpen løsning inn mot kjøkken. Stuen er luftig og lys, med tidsriktige fargevalg. Det er belegg på gulv, store vindusflater og peisovn. Utgang til terrasse fra stuen. Eldre kjøkken med romslig kjøkkeninnredning i trehvit utførelse. Hvitevarer medfølger handelen. Belegg på gulv. To soverom i hovedetasjen, begge med nye gulv. I kjelleren har man et stor fliset bad, med badstue. Spotter i tak, badekar , dusjnisje og hvit baderomsinnredning. Romslig kjellerstue med teppe på gulv, hvitmalte vegger og en liten kjøkkeninnredning. Virkelig et kjekt oppholdsrom for barna eller ungdommen i huset. Soverom også i denne etasjen (som ikke er godkjent på grunn av rømningsveg), i tillegg til masse oppbevaringsmuligheter i flere boder.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet nær Karmsund bro. Her har man nærhet til sjø, gode bussforbindelser, og kort avstand til alt det Avaldsnes sentrum, Torvastad og Norheim har å by på. Her kan man blant annet nevne bank, apotek, barnehage, barneskole, frisør, post og dagligvarebutikk. Ikke langt unna eiendommen finner man flere flotte idrettsanlegg. Blant annet Torvastad Idrettslag`s anlegg på Håland, som meget mulig er det flotteste på Karmøy. Her finnes flere fotballbaner, fri-idrettstilbud, og ikke minst bygdas nye flerbrukshall som ligger like ved nye Torvastad Skole og Kultursenter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller i hovedetg avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette