Sentralt ved Haugebanen - 3(4)-roms oppussingsobjekt. Meget attraktiv beliggenhet. Ingen gjenboere. Lydisolerte vinduer

Skillebekkgata 30

Primærrom 73 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 3020 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 149 588
Totalpris kr 1 239 588
Felleskost kr 3 177

Innhold / standard

Praktisk og innholdsrik 3(4)-roms oppussingsobjekt. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Toalett. Romslig hovedsoverom med skapplass og dør til bad. Badet har badekar. Barnesoverom. Ekstra gjesterom på loftet. Kjøkken med innredning fra 7- tallet. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn. Utgang til solrik terrasse. Det er i tillegg en loftsbod og tre kjellerboder. Felles vaskerom med plass til egne maskiner og fryseboks.

Beliggenhet

Etablert boligområde med gangavstand til sentrum. Nær Haugebanen. Kort avstand til nærbutikk, flotte turområder i Haraldsvang og sentrum.

Adkomst

Fra Rogalandgata før Haugebanen tar du av mot øst og inn mot Svoldergata. Skillebekkgata 30 er da første bolig på vestre side. Leiligheten ligger i 2. etasje på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets grunn. Borettslaget disponerer dobbelgarasje hvor beboere kan sette seg på venteliste for fast plass

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 7 923

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette