SVEIO - Byggeklar tomt med sentral beliggenhet - Ferdigstøpt - Halvpart av gnr 40 bnr 633 med grunnmur for tomannsbolig!

Hovåsvegen 11 A

Tomt 817 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 760 000

Beskrivelse/detaljer

- Byggeklar tomt med nærhet til Sveio sentrum - Grunnarbeider er allerede unnagjort - Halvpart av ferdigstøpt plate for tomannsbolig - Solrike omgivelser - Populær beliggenhet - Gangavstand til det aller meste! Eiendommen kan fritt besiktiges!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet nært Sveio sentrum. Rolige og solrike omgivelser. Her har man alt av hva Sveio sentrum kan by på, innen kort gangavstand. Handel, skole, idrett mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det er halvpart av gnr 40 bnr 633 som selges. (Halvpart av grunnmuren).

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 19 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 20 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette