Sørhaug - Lys og velholdt 2-roms leilighet i usjenert 2. etasje. Balkong med formiddagssol

Saltveitvegen 10 B

Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Tomt 15408 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1976
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 89 902
Totalpris kr 1 079 902
Felleskost kr 2 823

Innhold / standard

Pen 2-roms andelsleilighet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon. Stort garderoberom. Godt soverom med skapplass. Bad/wc med dusjvegg og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med opprinnelig innredning med god skap og benkeplass. God stue med plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til terrasse med morgen og formiddagsol. Søppelsjakt i felles gang. Det er i tillegg en bod i kjeller.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet, gangavstand til sentrum. Kort avstand til matbutikker, skoler og byens mest populære turområder og badevann.

Adkomst

Eiendommen ligger mellom Stavangergata og Djupaskarvegen. Fra Karmsundgaten v/Fylkessjukehuset, ta opp Stavangergaten, følg denne forbi Vardafjell Videregående skole (på høyre side) og ta så inn Saltveitvegen (like etter). Blokken ligger nærmest krysset Saltveitvegen - Stavangergata.

Parkeringsforhold

En merket parkeringsplass ute.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette