Hytte med rett til nausttomt og fantastisk utsikt!

Skrevegen 165

Primærrom 55 m²
Bruksareal 61 m²
Tomt 1043 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1941
Prisantydning kr 900 000

Beskrivelse/detaljer

- Nydelig utsikt til fjellene i øst, inn til Førre sentrum, til Dragavika og ut mot Kallevik. - Hytta inneholder vindfang, gang m/ trapp opp, bad, kjøkken og stue i 1. etg. Gang og 2 soverom på loft. Kjeller rom, uthus og bod. - Nausttomt med støpt kai tilhørende samme bruksnummer som hytta medfølger. 5m bredde til sjø. Vei nesten helt frem (ikke siste 10m cirka). Tinglyst veirett over hovedbruket. Nausttomta ligger rett nedenfor hytta. - Ny kledning, etterisolert, en del nye vinduer, kommunalt vann og privat septiktank med kommunal tømming.

Innhold / standard

Vindfang med laminatgulv, panelte vegger og tak og inspeksjonsluke til skråtak. Liten gang med trapp opp til loftsetasjen. Bad med belegg på gulv, våtromstapet, wc, dusjkabinett og servant. Kjøkken med belegg på gulv, eldre heltre innredning med dobbel integrert vask i benkeplate av rustfritt stål. Spisebord og flott utsikt på fjorden. Stue med laminatgulv, Jøtul vedovn, ett nytt PVC vindu, flott utsikt på fjorden og utgang til terrasse. Loft: Nyere trapp opp til gang med malt strie på vegger og gulvbelegg. Soverom med laminatgulv, sovealkove, nytt PVC vindu og malte vegger. Dobbelt soverom med belegg på gulv, rullegardin, panelte vegger og strie i skråtak. Flott fjordutsikt. Kjeller: Kjellerrom med betonggulv, sluk, vvb og vannopplegget er her. Bod bygg: Frittstående bodbygg i hjørne av tomta. Uthus (10 kvm.): Lite uthus er forfallt. Det er støpt trapp til inngangen. Det er heltre gulv i uthuset, uisolert og brukt som lager. Nausttomta: Det går en vei nesten helt ned til tomta. Siste stykket ca. 10m går man i ulendt terreng. Nausttomta er i følge skyldsskiftet 5 m. brei langs sjøen. Det er veirett til nausttomta over hovedbruket etter anvisning fra grunneier. Selger eier også nabotomta nede ved sjøen. Kjøper må godta at begge parter kan bruke samme fremtidige tilkomst og vil da måtte kunne gå litt inn på hverandres tomt for å komme frem. Renoveringsobjekt. Ny kledning. Stålplater på tak. Etterisolert i følge selger. En del nye vinduer. Kommunalt vann og privat septiktank med kommunal tømming. Automatsikringer. Takrenner tilkoblet dreneringsrør.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med nydelig utsikt til fjellene i øst, inn til Førre sentrum, til Dragavika og ut mot Kallevik. Kort kjøretur til Raglamyr. Bussforbindelse rett ved.

Adkomst

Fra E134 tar man inn mot Kolnes og følg Skrevegen forbi avkjørsel til Hest og så få man eiendommen på høyre side av veien før man begynner på den lange oppoverbakken.

Parkeringsforhold

Se "Tomt".

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer som står på kjøkkenet under visning medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette