Haugesund - Endeleilighet med nydelig sjøutsikt - Garasjeplass & heis - Fellesgjelden kan nedbetales!

Smedasundet 23

Primærrom 74 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 665 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2008
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 1 785 000
Totalpris kr 2 775 000
Felleskost kr 7 730

Beskrivelse/detaljer

Flott endeleilighet i 4. etasje med fantastisk beliggenhet mot sjøen, Karmsundet og mot Smedasundet. Sjelden beliggenhet som bør oppleves. Godt utnyttet planløsning som rommer gang, vaskerom, bad, 2 soverom, walk-in-closet og åpen kjøkken/stueløsning med 6,8 m vindu mot sjøen. Innflytningsklar leilighet som holder god standard. Fast parkeringsplass og bod i garasje med heis opp til leiligheten. Sentral og attraktiv beliggenhet. NB! Fellesgjelden kan nedbetales. Felleskostnader vil da være på kr. 3.980 og inkludere tv/internett, kommunale avgifter og renovasjon. Velkommen på visning av Smedasundet 23!

Innhold / standard

I 4. etasje, på ende og inneholder: Gang, 2 soverom, walk-in-closet, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Lys gang ønsker deg velkommen inn i denne tiltalende endeleiligheten i Smedasundet 23 og fjerde etasje. God plass til sko- og annet yttertøy i avhuk i gangen, mulighet for å sette inn skyvedørs-fronter om ønskelig. Porttelefon. Like ved finner en leilighetens vaskerom med fliser på gulv og lyse vegger. Det er sluk i gulvet, varmekabler, varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og noe oppbevaringsplass. Begge soverommene i leiligheten er av svært god størrelse. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og annen ønsket innredning. Stort vindu med sjøutsikt. Skyvedør til tilhørende walk-in-closet med oppheng og hyller. Soverom 2 er også av god størrelse og kan fint innredet med både seng, garderobeskap og kontorløsning. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og lyse, hvite fliser på vegg. Romslig bad med vegghengt toalett, dusjhjørne, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og skap på vegg. Herlig åpen/kjøkken/stueløsning med god plass til stor sofagruppe og spisebord for alle anledninger. Beliggenheten kommer virkelig til sitt rette med vindu som måler 6,8 m i bredde. Store vindu slipper sjøen inn i stuen. Tiltalende Schmidt kjøkken med intg. komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Påkostet med ekstra høyskap med integrert kjøl/fryseskap. Utgang fra stue/kjøkken til nordvendt, overbygd terrasse med glassrekkverk. - Leilighetskompleks med moderne fasiliteter oppført i 2008. - Malt hele leiligheten, vegg/tak i tidsriktige fargevalg i 2018. - En fin helhet med lik parkett på alle gulvene i leiligheten. - Tiltalende og helfliset bad med lyse fliser og dusjhjørne. - Fint kjøkken som er påkostet etter byggeår med høyskap. - Solid bygg med etasjeskiller i betong og sprinkleranlegg. - Sikringsskap med automatsikringer og sentral Altibox.

Beliggenhet

Prosjektet Karmsund brygge ligger sentralt og attraktivt til i Haugesund. Leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Leiligheten har spektakulær utsikt mot nord, Karmsundet, innseilingen til Smedasundet og havet. Denne fantastiske utsikten kan nytes fra hovedsoverommet, fra sofabordet i stuen eller ved spisebordet. Tenk deg de solnedgangene du kan observere fra din egen leilighet! Utsikten kan også nytes på romslig, delvis overbygd og nordvendt terrasse med utgang fra kjøkken/stuen. Her vil det hver dag lages et nydelig bilde like utenfor leiligheten. Ønsker en utsikt i alle himmelretninger kan en benytte den store takterrassen. Prosjektet har kjekk og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand til studiesteder, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover fra Haugesund sentrum, ta vei til høyre like før Karmsund videregående. Følg veien nedover til en får Karmsund brygge i forkant. Leiligheten ligger da i første bygg på høyre side. Leiligheten ligger på ende mot vest i fjerde etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass og bod i garasje med heis opp til leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette