Porshaug - Velstelt enebolig i rekke - Kjekk hage

Porsvegen 1

Primærrom 116 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 262,8 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1960
Prisantydning kr 2 080 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen ligger fint til i ende av blindvei og grenser mot friområde i nord og vest. Beliggende innenfor bomringen i populært boligområde med kort vei til nærbutikker, Rossabø skole, flere barnehager, turområder og Raglamyr. - Inneholder 1. etg.: Entrè, vaskerom, gang, bad og 3 soverom. 2. etg.: kjøkken, stue og TV-stue med utgang til sørvendt veranda. - Boligen holder normalt god standard. - Garasje i rekke - enkel standard.

Innhold / standard

Gang med laminatgulv, garderobe, panelovn og malt strie på vegger. Vaskerom med benkeplate med utslagsvask, dobbelt underskap og utgang til overbygget platting med steinheller og hage. To boder. Gang med trapp opp til hovedetasjen, laminatgulv og tapetserte vegger. Bad er oppusset har dusjkabinett, wc, Fibo Trespoplater på vegger, belegg og varmekabler på gulv, spotter, mekanisk vifte i tak, spotter over speil, baderomsinnredning med dobbelt underskap, fire skuffer og et speilskap samt servant. Dobbelt soverom med belegg på gulv, tapetserte vegger, innebygget skap og rullegardin. Dobbelt soverom med belegg på gulv, tre doble og et enkelt stort innebygget skap pluss 6 små innebygde skap. Soverom3 med tre innebygde skap, panelovn, laminatgulv og persienner i vindu. 2. etg.: Trapp opp til liten avsats med inngang til kjøkken og stue. Kjøkkenet har laminatgulv, oppvaskmaskin, komfyr som vil bli byttet med en annen i børstet stål før overtagelse, heltre innredning, laminatbenkeplate med dobbel nedfelt vask, fliser mellom innredningene, liten ekstra innredning på kortveggen, spiseplass og tapetserte vegger. Vinkelstue med spisestue, laminatgulv, vedovn, tapetserte vegger, åpen himling og god takhøyde i stuedelen, varmepumpe og et flott tak med trepaneler. Inngang til påbygget stue fra ca 1991 med åpen himling med god takhøyde, hvitbeiset tak, blyinnfattede vinduer mot nord, utgang til veranda mot sør med utsikt til lekeplass og hagen. PVC vinduer i påbygget. Eikeparkett på gulv. Ny kledning mot sør for 2 år siden. Ny ytterdør. Sikringsskap med automatsikringer og det er skiftet til ny strømmåler.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i ende av blindvei og grenser mot friområde i nord og vest. Beliggende innenfor bomringen i populært boligområde med kort vei til nærbutikker, Rossabø skole, flere barnehager, turområder og Raglamyr.

Adkomst

Lett adkomst. Kjør Spannaveien til Hemmingstadfeltet. Følg veien opp til Porsvegen kommer på venstre side. Boligen ligger like til høyre og ovenfor garasjene.

Parkeringsforhold

Garasje nummer to fra sør. Betonggulv. Porten er ødelagt. Parkering foran garasjen også.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elllers annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Men komfyr blir byttet til en ny komfyr i børstet stål før overtagelse.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette