Søre bydel - Enebolig i barne -og familievennlig område - 3 soverom - 2 bad - Kjellerstue

Tyrihansvegen 5

Primærrom 139 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 696,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1963
Prisantydning kr 2 650 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetg.: Gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Underetg.: Kjellerstue, bad, bi-inngang/vaskerom. Krypkjeller. Utendørs: Garasje og carport brukt som utestue. Beskrivelse av innhold og standard: Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir en fin romfølelse. Stuen er som resten av boligen smakfullt innredet med tidsriktige fargevalg. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse. Sort høyglans kjøkkeninnredning med smarte løsninger og ekstra stor benkeplate med god arbeidsplass. Rommelig kjellerstue. Hefliset bad i hovedetasje med dusjkabinett, varmekabler og pen baderomsinnredning. Bad i underetasjen er helfliset og har servant, sluk, varmtvannstank og opplegg til vaskemaskin Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Det er varmekabler i hele underetasjen.

Beliggenhet

Søre bydel Boligen ligger i et rolig boligområde med kort vei til det meste av det Haugesund har å by på. Kort avstand til Norheim og Oasen storsenter, og Raglamyr. Behagelig avstand til Haugesund sentrum. Familievennlig i et rolig og trivelig boligområde. Gangavstand til Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i garasje, carport og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad og kjellerstue er det gulvvarme. Foruten varmekabler i gulv er det kun montert en elektrisk peis i kjelleeren, og ildsted i 1 etg har ikke vært i bruk grunnet en sprekk. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, komfyr og kjøleskap. samt en ny oppvaskmaskin fra februar 2019. I tillegg medfølger: - elektrisk ovn i kjeller - gulvplater til bruk i carporten, kjøpt sommeren 2018 - terrassebeis og terrassevask, kjøpt sommeren 2018 Medfølger ikke i handelen: - vegglamper og vegghylle i stuen i 1 etg - vegghylle barnesoverom - sandkasse i carport (kan avtales nærmere) Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette