Høyblokkene - Leilighet i 6. Etasje med fin utsikt - 2 soverom - Helfliset nyere bad

Fjellvegen 25

Primærrom 73 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 12376 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 6
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 350 000
Andel fellesgjeld kr 144 495
Totalpris kr 1 494 495
Felleskost kr 2 873

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 6. etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, kjøkken, stort soverom, stue, bad og hovedsoverom. 1 bod i kjelleren som er merket med leilighetsnummer 603. Stuen har utgang til balkong med utsikt utover byen og til havet. Det er parkett i stue. Kjøkkenet ble fornyet av Kjøkkenfornyeren for ca. 13 år siden. Det er innredning på begge sider av rommet og plass til spisebord. Samtlige hvitevarer medfølger. Kombinert kjøl/frys, fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Hovedsoverommet har stedbygd garderobe i tillegg til romslig garderoberom. Fra soverommet er det tilgang til badet. Det er totalt 2 soverom i leiligheten og begge er av god størrelse. Laminat på soverommene. Bad er utstyrt med fliser gulv og vegger. Dusjkabinett og varmekabler. Pent bad fra år 2010. Generell info om boligen: - GET kabel-tv - Porttelefon

Beliggenhet

Øvre bydel – Høyblokkene Fra høyblokkene er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger. Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer. Det går turløype opp til Vardafjellet med flott natur og panoramautsikt over Haugesund. Gode bussforbindelser til Raglamyr og sentrum hvert 15. min. Det er fin utsikt fra leiligheten utover byen og til havet.

Adkomst

Høyblokkene er enkelt å finne og ligger i området med Vardafjell VGS og sykehjemmet..Høyblokken mot nord. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i baderomsgulv. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres forr fører innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette