Vormedal - Tiltalende enebolig med god standard - Strøkent kjøkken 2013 - Garasje og solrik terrasse!

Bjøllehaugvegen 53

Primærrom 111 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 333 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1992
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar enebolig med barne- og familievennlig beliggenhet like ved Vormedal ungdomsskole og med gangavstand til Mykje barneskole. Godt utnyttet planløsning som inneholder gang, vaskerom, 3 soverom, 2 bad, vaskerom og herlig, luftig kjøkken/stueløsning. Mulighet for opptil 4 soverom og med innredet loftsrom over garasjen. God standard med byggeår 1993, 2 flotte og helflisede bad, tiltalende kjøkken fra 2013 med integrerte hvitevarer og en rekke nye, tidsriktige overflater fra 2015-2018. Flytt rett inn! Pent opparbeidet og lettstelt tomt med gårdsrom, garasje med oppbevaringsplass, fliselagt inngangsparti, nyplantet skråning og svært lun terrasse med sol til ca. 19:00 kveldstid. Kort avstand til flotte turområde, badehall, butikk, barnehage og som nevnt barne- og ungdomsskole. Velkommen på visning av Bjøllehaugvegen 53!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, vaskerom, bad og åpen luftig kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Bjøllehaugvegen 53. God plass til familien sko- og yttertøy. Tidsriktige, moderne overflater her og som er gjennomgående i hele eneboligen. Vegg-i-vegg finner en eneboligens vaskerom, praktisk! Vaskerommet har lyse vegger, sluk i gulv, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og eneboligens varmtvannstank. Videre har rommet god oppbevaringsplass, mekanisk avtrekk og sensor-styrt belysning. Flott, helfliset bad med lyse veggfliser og varmekabler i gulv. Flott baderomsinnredning med sideskap, toalett, innfliset badekar med dusj-vegg i glassbyggesten. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med stort gulvareal og store vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. Her har en god plass til sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Det er mulig å sette opp vegg i stue for et soverom nummer 4 i eneboligen. Utgang fra rommet til sørvendt terrasse som ligger usedvanlig lunt til i terrenget og med sol til ca. 19:00 sommerstid. Tiltalende kjøkken med fronter i hvit høyglans, hvite fliser over benkeplate og med foliert grå benkeplate. Kjøkken har god skap- og benkeplass. Integrert kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og mikro. Moderne ventilator i stål. I 2. etasje: Gang, 3 soverom og bad. Tidligere hadde denne etasjen 2 soverom og loftstue, men det er satt opp vegg i gang som gir soverom nummer 3, kan tilbakeføres om ønskelig. Soverom 1 i denne etasjen innredet til en prinsesse. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord og bak skyvedører har en god plass til det en skulle ha av klær. Nydelig, helfliset bad med flott innredning, speil med belysning, toalett og dusjkabinett. Garasje: Loftsrom - Enebolig oppført i 1992 som holder god standard. - Fasaden til eneboligen og garasje sist malt i 2017. - 2 nye vinduer 2013/2017 og terrassedør fra 2016. - Malt gang, trapp og lagt folie i trappetrinn i 2015. - Påført smart-panel på vegg i vaskerom i ca. 2015. - Badene i eneboligen er flotte, lyse og helflisede. - Nytt, tidsriktig gulv lagt i stue og kjøkken i 2015. - Tapetsert kjøkken og malt kjøkken-vegger i 2015. - Nytt, tiltalende kjøkken 2013 m/intg. hvitevarer. - Tapetsert/malt gang og alle soverom 2015-2018. - Lagt ny laminat i gang og på hovedsoverom 2015. - Nye stikk/lysbrytere i så og si alle rom i ca. 2015. - Det er nye panelovner på alle soverom fra 2015. - Ny inngangsdør fra 2016 og tv/internett Altibox. - Innredet loft garasje med nye overflater i 2016. - Satt opp levegg mot gårdsrom og rekkverk 2015. - Rensket og beplantet skråning rundt tomt i 2018. - Forhøyet og forlenget mur og plantet tuja i 2018.

Beliggenhet

Bjøllehaugvegen 53 har svært barne-og familievennlig beliggenhet i rolig gate på Vormedal. Her bor en barne- og familievennlig med barn og unge i alle aldre i nabolaget. Fra eneboligen har en kort og trygg gangavstand til barnehage, nye Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole med basseng. Ønsker en koselig spasertur eller rett og slett en treningsøkt, har en flotte turområde i Norheimskogen og ved Tuastadvatnet. Attraktivt boligområde med en rekke nyetableringer de siste årene. Dagligvarebutikker innen kort gangavstand og god bussforbindelse videre til Oasen storsenter og resten av Haugalandet. Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik, Raglamyr, Kårstø. Ellers har en kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter. Kommer fremtidig idrettshall og bane med kunstgress ved Vormedal ungdomsskole

Adkomst

Følg Vormedalsvegen sørover og ta til venstre mot Vormedal ungdomsskole. Følg veien og ta andre vei til venstre innpå Bjøllehaugvegen. Ta deretter første vei til venstre. Følg bakken oppover og en får Bjøllehaugvegen 53 som tredje enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller gruset gårdsrom.

Oppvarming

Det er varmekabler i gang og på bad 1. etasje. Varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe stue og spisestue medfølger ikke. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette