VISNINGSHELG! Haugesund - Lyst, fint rekkehus med attraktiv og sentral beliggenhet - 3 soverom - ingen felleskostnad - solrik terrasse & uteområde!

Skudenesgata 24

Primærrom 73 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 1074,76 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 490 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Rekkehus med attraktiv og sentral beliggenhet i søre-bydel. Innredet over tre etasjer og inneholder gang, 2 boder, 3 soverom, bad, kjøkken og stue. I tillegg stort lagringsloft samt felles vaskerom og bod i underetasjen. Lyst innredet og holder normal standard. Tidsriktig kjøkken med medfølgende hvitevarer fra 2016. Utgang fra stue til solrik terrasse og hage. Velkommen på visning av Skudenesgata 24!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, kjøkken og stue. Gang med plass til sko og annet yttertøy i trapperom. Kjøkken er tidsriktig med lyse fronter og kjøkkenplater mellom under- og overskap. Medfølgende komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin fra 2016. Ett lyst, fint kjøkken. I stuen har en plass til både spise- og sittegruppe. Stort vindu for godt med naturlig lys inn i rommet og med utgang til solrik terrasse. Peisovn. I 2. etasje: Mellomgang, bad og 3 soverom. Badet har fliselagt gulv/vegger og varmekabler i gulv. Strier over flisene på vegg ble malt hvite i 2017. Dusjhjørne, toalett, baderomsinnredning og speil med belysning. Soverommene i etasjen er fornyet med lys smart-panel på vegg og det er på hovedsoverommet satt inn praktisk garderobeløsning. Trapp opp fra mellomgang til stort loftsrom med god lagringsplass. Flere av disse rekkehusene har innredet dette rommet som loftstue. I underetasjen: 2 boder og felles vaskerom. - Lyst rekkehus som holder normal standard. - Fasaden til Skudenesgata 24 ble malt i 2016. - Nytt sikringsskap/oppgradert ledningsnett i 2017. - Likt gulv i hele hovedetasjen gir en fin helhet. - Like gulv er det også lagt i alle av soverommene. - Pusset opp alle soverommene med smart-panel. - Malt tilnærmet alle innvendige vegger i 2015. - Terrassedør og vindu stue er skiftet i senere tid. - Hvitevarer fra 2016 på kjøkkenet medfølger. - Vindu kjøkken installert plissegardin 2017. - Ny varmtvannstank underetasjen satt inn 2016. - Det er innlagt kabel-tv og internett fra Altibox.

Beliggenhet

Skudenesgata 24 har rolig og tilbaketrukket beliggenhet sentralt i Haugesund. Ett attraktivt og trivelig boligområde med barn og unge i alle aldersgrupper. Eiendommen ligger fint og fritt til med gode solforhold til langt på kveld. Her bor en sentralt på Haugalandet med kort vei til det aller meste. Gang-/sykkelavstand til Haugesund sentrum og Høyskolen Stord/Haugesund. Kort gangavstand til treningssenter. En kort spaser tur ned til den nye Kiwi butikken i Salhusvegen. Skulle en ha behov for å gjøre ytterlige ærend, er det knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter). Plassert like ved Rossabø Kirke og med gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående.

Adkomst

I rundkjøring ved Opel bygget ta ned vestover. Ta deretter første vei til høyre innpå Kopervikgata. Ta andre vei til venstre. Følg veien og en får Skudenesgata 24 i bygg nummer fire på venstre side av veien. Inngang nummer to fra veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Varmekabler på bad ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet, unntatt kjøleskapet medfølger i handelen. - Lekehytte i tre vil bli demontert og fjernet før overtagelse. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette