ÅKREHAMN - Flott enderekkehus over 2 plan m/attraktiv beliggenhet - Solrik, stor og usjenert terrasse - 3 soverom

Grunnvikjå 44

Primærrom 103 m²
Bruksareal 106 m²
Tomt 7312 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2004
Prisantydning kr 2 090 000
Felleskost kr 577

Beskrivelse/detaljer

- Flott enderekkehus over 2 plan - Barnevennlig, sentral og attraktiv beliggenhet - Stor, solrik og usjenert terrasse mot sør - God standard - Gangavstand til alt byen kan tilby - God planløsning - 3 soverom - 2 stuer - Flott helfliset bad - Stort og pent kjøkken - Koffertloft samt utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, 2 soverom, TV-stue, vaskerom, bad og bod. 2.etasje: soverom, stue og kjøkken. Koffertloft Utvendig sportsbod Boligen er ferdigstilt i 2005 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Ventilasjonsanlegg - Mulighet for å legge inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft - Varmepumpe - Flott helfliset bad - Stort og pent kjøkken m/fliser bak på vegg - Lyse og tidsriktige farger

Beliggenhet

Barnevennlig og attraktiv beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta vestover i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Ta 3 avkjørsel til høyre inn på Grunnvikvegen. Ta deretter første veg til høyre inn på Grunnvikjå. Følg vegen og boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler i gang og på bad, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette