VISNINGSHELG! Enebolig med garasje - 2 bad, 4 soverom - Lettstelt ute - God planløsning

Sypressvegen 10

Primærrom 142 m²
Bruksareal 147 m²
Tomt 396 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1998
Prisantydning kr 3 190 000

Visning

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig på Hemmingstad med 4 soverom. Ute er det asfaltert innkjørsel, garasje, plen og utestue. Stelte og fine uteområder som gir et godt førsteinntrykk. Inne er det blant annet 2 bad og 4 soverom (1 som er tidligere loftstue). Boligen har en god planløsning. Populært og rolig område med kort vei til det aller meste.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang/inngangsparti, bad/vaskerom, stue og kjøkken. 2. Etasje: Gang, bad og 4 soverom(hvorav 1 som er tidligere loftstue med balkong). Utendørs: Asfaltert gårdstun og garasje. Gressplen, terrasseflater og utestue. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrassen og uteområdene. Utestue i forbindelse med garasjen. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, micro-ovn og platetopp. Plass til spisebord ved kjøkkenet. Det er totalt 4 soverom i boligen. Bad 1 er utstyrt med: fliser på gulv og vegger, vegghengt toalett og dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin. Bad 2 er utstyrt med: belegg på gulv, badekar og dusnisje. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Porshaug Her bor en i barne- og familievennlige omgivelser på populære Hemmingstad. Kort og trygg gangavstand til barnehage, skoler, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til sentrum, Raglamyr og alle fasilitetene rundt. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker. Strategisk plassert med kjøreavstand til det aller meste rundt i distriktet. Strategisk plassert ifht sentrumsbomringen.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad nede er det gulvvarme. Det er varmekabler i hele hovedetasjen. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme.Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Samtlige hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette