Førre – Pen og velholdt leilighet med 2 soverom og god planløsning – Nyfliset bad med varmekabler i gulv - Lett adkomst og sentral beliggenhet i Førre/Frakkagjerd

Rindane 34

Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 985 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2003
Prisantydning kr 1 690 000

Visning

23. oktober 2018 kl. 19:15 til 19:45

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten i Førresdalen har en god planløsning og inneholder blant annet 2 soverom, praktisk vaskerom/bod, og åpen kjøkkenløsning. Leiligheten fremstår som pen, velholdt og innredet i lyse farger. På badet er det nylig lagt fliser og varmekabler.

Innhold / standard

Gang, stue, kjøkken, gang, 2 soverom og bod/vaskerom. Utvendig bod. Beskrivelse av innhold og standard: Stor og romslig stue som vil være enkel å møblere. Fra stuen har du utgang til terrassen. Kjøkkenet har lys kjøkkeninnredning og plater over kjøkkenbenken. Hvitevarer på kjøkken kan kjøpes utenom hvis det er ønskelig. Leiligheten har 2 romslige soverom. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Det er godt med lagringsplass i leiligheten. Stor innvendig bod/vaskerom tillegg til den utvendige boden. Boligen er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Haugaland kraft(Altibox) - Villavent - Sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Populært boligområde i Førresdalen Veletablert boligfelt med folk i alle aldre. Gangavstand til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg finner du Apotek 1. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom. Rett ved leilighetene er det et stort lekeområde for barna med lekestativer, sittegrupper osv. Her er det også tennisbane. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Ved det nye tofeltskrysset i Førre ved Førrestunellen følg veien opp til Rindane, på motsatt side av "Andedammen". Følg veien et lite stykke. Du får boligen på din høyre side. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles utvendig parkering like utenfor leilighetene.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Alt av hvitevarer, møbler og det meste av inventar kan kjøpes utenom. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Sameiet har ikke fellesutgifter. - Sameiet har felles utvendig forsikring som betales samlet èn gang i året.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette