Norheim - Lekker og tidsriktig halvpart av tomannsbolig. Nyere carport og hærlig innglasset terrasse. 2 soverom. Meget barnevennlig.

Stølstunet 29

Primærrom 106 m²
Bruksareal 113 m²
Tomt 5698 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 840 000
Felleskost kr 900

Visning

25. september 2018 kl. 17:30 til 18:15

Beskrivelse/detaljer

- Meget lekker, velholdt og tidsriktig bolig - God stue med flott peisovn - Stor innglasset terrasse / hagestue - Lekkert Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer - Stort fliselagt bad. Eget vaskerom. - 2 gode soverom - Meget barnevennlig og rolig beliggenhet-

Innhold / standard

Lettstelt, nyere bolig med alt på ett gulv som holder meget god standard. Inneholder entré, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Mulighet for lagring i tilhørende utvendig bod. Innredet i lyse, lette fargevalg og med parkett i alle oppholdsrom. Her kan en flytte rett inn i en flott, nyere bolig. Boligen er en halvpart av tomannsbolig med svært god planløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Stølstunet 29. Her er boligen oppgradert med fliselagt gulv og varmekabler. Praktisk med tanke på vått yttertøy og slitasje. Downlights i tak. Boligen er i dag innredet med to soverom, men med mulighet for tre soverom om en trekker inn del av stue. Ett soverom faller naturlig som hovedsoverom med god plass til stor seng, nattbord og rikelig med skapplass. Utgang fra soverom til lufteterrasse. Flott, helfliset bad med også dette med god størrelse. Hvite, lyse fliser på vegg, varmekabler, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning og speil med belysning. Dusj med troperegnstråle. Downlights i tak. På vaskerommet er det lagt belegg på gulv. Her har en opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sikringsskap, varmtvannstank, rørskap og balansert ventilasjon. Lagringsplass og plass til evt. ekstra kjøleskap på vaskerommet. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med store vindusflater for godt med naturlig lys. Her har en plass til både sofahjørne og spisebord. Utgang fra stue/kjøkken til sørvendt og solrik innglasset terrasse. Her kan man nyte terrasselivet tilnærmet hele året. Skyvedør ut til den lekre hagen. Tidsriktig Drømmekjøkken med hvite fronter og integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseboks, mikro, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Meget god skap og benkeplass. Dette er en meget velholdt og praktisk bolig som virkelig må sees.

Beliggenhet

Stølstunet 29 har en flott og fri beliggenhet i ett svært rolig og populært boligområde. På uteområde kan en nyte gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld. Her har en også fritt utsyn. Fra boligen har en kort avstand ned til Oasen Storsenter med en rekke butikker, treningssenter, tannlege og legekontor. Ikke langt å gå bort til Nordhuset med både fotball og håndball i de fleste aldersgrupper. Her finner en også Norheim barneskole. Videre gjennom Norheimsskogen kommer en til Vormedal ungdomsskole. Med Norheimsskogen i nærheten har en ikke lange veien til både turområder for familien eller forskjellige joggeløyper.

Adkomst

Fra Oasen Storsenter følg veien nordover til rundkjøring. Ta til høyre i rundkjøring og en er da i Norheimvegen. Følg veien og i venstre sving ta vei til høyre. Ta deretter påfølgende vei til høyre innpå Stølstunet. Boligen ligger da på høyre side av veien.

Parkeringsforhold

Carport med plass til en bil. Det er for øvrig god gjesteparkering på sameiets grunn.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette