VISNING 17.06 Rophus - Enebolig i rekke med carport - 2 stuer, 2 bad og 3 soverom - Lekkert innredet og god standard

Slettemyrvegen 132 B

Primærrom 120 m²
Bruksareal 130 m²
Tomt 2354,2 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 2 590 000

Visning

17. juni 2019 kl. 16:30 til 17:15

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Stor gang/hall, vaskerom, stor bod med dør ut til carport (mulighet for å lage garasje ved å montere garasjeport). 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad, 2 soverom. 3. Etasje: Toalett, soverom og loftstue. i tillegg er det 3 store boder/lagringsplass som ikke inngår i arealberegning. Beskrivelse av innhold og standard: Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Ekstra stor og romslig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon platetopp. Stilren hvit innredning. Fra stuen er det utgang til terrasse. Terrassen er solrik og lun, og det er montert avskjerming på begge sider av terrassen og disse kan trekkes ut ved behov. Loftsetasjen har loftstue, soverom og toalett. Meget pent innredet etasje. Fra loftstuen er det fin utsikt utover område. Inngangspartiet har fliser på gulv og varmekabler. Inngangspartiet gir boligen et meget godt førsteinntrykk. I gangen er det skyvedørsgarderobe. Hele denne etasjen har varme i gulv. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og utgang til uteområde. Det er totalt 3 soverom i boligen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger, dusjkabinett og stort baderomsmøbel. Pent rom. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox - Sentralstøvsuger - Rikelig med stikk-kontakter. TV-punkt i alle soverom i tillegg til stue. - Balansert ventilasjon - huset er godt lydisolert ifølge selger.

Beliggenhet

Rophus/Sveio Landlig beliggenhet på Rophus med kort vei til Haugesund sentrum(10 km) og Sveio sentrum(8 km). Kort vei til sjø.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og på felles parkering.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad og toalett er det gulvvarme. I hele inngangsetasjen er det varmekabler, unntatt bod. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Frittstående kjøleskap kan medfølge, men kun ved avtale etter at handelen er kommet i stand. Pris avtales med selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette