NY PRISANTYDNING! TYSVÆR - Yrkjefjorden - Innholdsrik hytte med anneks og flott utsiktsbeliggenhet - Båtplass - Stor tomt med skjermet beliggenhet - Mange sengeplasser!

Stølsvikvegen 300

Primærrom 156 m²
Bruksareal 177 m²
Tomt 2970 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Rom 7
Soverom 5
Byggeår 1998
Prisantydning kr 2 600 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott hytte med anneks og arbeidsstue. - Stor og romslig tomt - Nydelig utsikt ut over yrkjefjorden - Båtplass - Kjekke og skjermede uteområder - Stor åpen stue/kjøkkeløsning - Mange sengeplasser - Verksted - Kort kjøretur unna Skjoldastraumen - Kun ca 40 minutters kjøring fra Haugesund

Innhold / standard

Hytten er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bod x2, bad, soverom x3. 1. etasje: Gang og stue/kjøkken. Innholdsrik hytte med anneks og flott utsiktsbeliggenhet i Yrkjefjorden. Stor åpen stue/kjøkkeløsning, med ildsted, fantastisk flott utsikt og god takhøyde. Rikelig med plass til både spisestuedel og TV-krok. Utgang til terrasse fra stue. I underetasjen finner man bad, 3 soverom, bod og utgang til uteområder. Soverommene er av god størrelse, det er satt inn varmepumpe i gang, og på badet har man fliselagt gulv med varmekabler og dusj. Eiendommen har også et kjekt anneks, hvor man både har verksted, bad, stue/kjøkken og soverom på loft. Her kan man huse mange! Det er per i dag ikke montert dusj på bad i anneks, men dette er mulig. Eiendommens store tomt, gjør at man her har nok av plass å boltre seg på. Flotte og solrike uteområder, romslig gårdsrom, gressplen og frukttrær er noe av det som kan nevnes. Eiendommen har rett til båtplass til en båt innenfor molo.

Beliggenhet

Hytten ligger fint til i Yrkjefjorden, og man har svært kort avstand til bade og fiskemuligheter. God tilgang til sjø er stikkord, og Yrkjefjorden er godt kjent for et rikholdig fiske og dyreliv. Like ved hytta har man også tilgang på en flott felles badestrand. En kort kjøretur unna finner man Skjoldastraumen, hvor man har tilgang på blant annet butikk og bensinstasjon. Stølsvikvegen 300 har en fantastisk utsiktsbeliggenhet, utover den innerste delen av Yrkjefjorden. På sommerhalvåret har man også meget gode solforhold, og man kan nyte både frokost, middag og kveldsmat ute i solen. Hyttas beliggenhet gir også utslag i at man her har uteområder uten noe særlig form for innsyn fra naboene. Fra Haugesund tar det ikke mye mer enn 40 minutters kjøring inn til hytten.

Adkomst

Fra Aksdal: følg Skjoldastraumvegen inn til, og forbi Skjoldastraumen, og videre mot Nedstrand. Passer skiltet "Yrkje", og ta til venstre etter dette inn på "Stølsvikvegen". Følg denne vegen ca 3 km, og hold til høyre opp bakke like etter at man passerer biloppstillingsplass på venstre side. Ta deretter første avkjørsel til venstre og hytten kommer som første på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og ildsted i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette