HAUGESUND - Pen leilighet over to etasjer med attraktiv beliggenhet - Rolige omgivelser - Korte avstander til det meste

Kopervikgata 2

Primærrom 79 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 4588 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 367 070
Totalpris kr 1 657 070
Felleskost kr 3 859

Beskrivelse/detaljer

- Lys og pen leilighet over to etasjer - Leiligheten har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet. Rolige omgivelser. - Stuen er praktisk delt av, slik at man naturlig får en TV-krok og spisestuedel. - Alle overflater i leiligheten er gjennomgående lyse - Bad er fullfliset, med dusjnisje opparbeidet med glassbyggerstein. - Romslig kjøkken med malte fronter. - Bygningen har nyere kledning og vinduer på tre sider. - Egen terrasse med utgang fra stue og tilkomst videre til hage. - Stor gressplen i tilknytning til boligen. - 2 soverom, praktisk bad og stort felles vaskerom i kjeller. - Godt med oppbevaringsmuligheter i flere boder i kjeller.

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Kjellerstue og soverom. 1. Etasje: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue. Parker bilen på borettslagets anviste grusede gårdsrom, og ta deg inn i denne lyse og lettstelte leiligheten. Leiligheten er også innredet i kjeller, så her råder man over to etasjer. Eiendommens felles utearealer, trappeoppgang og felles kjellerrom, er alle godt holdt. Trivelig gang fører videre til leilighetens fullflisede bad, kjøkken og soverom. Kjøkkenet er praktisk, av grei størrelse og har godt med skap og skuffeplass. Malte fronter. Hovedsoverom av god størrelse, med svært god plass for oppbevaring av klær i stor og flott skyvedørsgarderobe. Stor stue med lyse overflater og godt med naturlig lys fra vinduer og terrassedør. Hovedvarmekilde i stue via vedfyr. Denne gir god varme, i tillegg til å gi den rette stemningen. Stuen er delt inn i to soner, hvor den ene passer godt til TV-krok, mens den andre naturlig brukes som spisestuedel. Fra stuen har man utgang til leilighetens terrasse. Terrassen har også tilkomst fra hagen. Underetasjen er innredet med kjellerstue og soverom. Dette er en god løsning for barna. Kjellerstuen har også egen inngang. Tomten er pent opparbeidet, med en stor gressplen sør for bygningen. Her kan barna boltre seg, mens man selv sitter på terrassen og følger med. Området er rolig, men man har umiddelbar nærhet til alt man behøver i hverdagen.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med korte avstander til det meste. Leiligheten er i gangavstand fra det sentrumskjernen har å by på, og kun en kort kjøretur unna Raglamyr rikholdige handelstilbud. Alt en behøver av skoler, barnehage, butikker, bussforbindelser og mye mer like i nærheten.

Adkomst

Følger Karmsundsgaten sørover. Ta ned mot vest i rundkjøringen ved Opel-bygget. Deretter svinger man inn på avkjørsel mot høyre, inn på Kopervikgaten. Ta andre avkjørsel til venstre, og følg vegen. Boligen kommer på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette