Haugesund sentrum - Innflytningsklar toppleilighet - Perfekt for eldre - Heis/garasjeplass!

Skåregata 216

Primærrom 55 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 740 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2003
Prisantydning kr 490 000
Andel fellesgjeld kr 563 018
Totalpris kr 1 053 018
Felleskost kr 7 226

Beskrivelse/detaljer

Toppleilighet med rolig beliggenhet like utenfor sentrumskjernen ved Byparken. Leiligheten ligger fint til i fjerde etasje i bygg med heis og inneholder gang, mellomgang, garderoberom, soverom og lys, åpen kjøkken/stueløsning. Tilrettelagt for eldre med flere automatiske dører i bygget, heis, trinn-frie overganger og god planløsning i leiligheten. Leiligheten holder normalt god standard og er innflytningsklar. Luftig stue/kjøkken med plass til sofa/spisebord, mellomgang med skyvedørsgarderobe, romslig hovedsoverom og bad. Østvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken. Sentral beliggenhet med kort avstand til alt Haugesund sentrum har å by på. Garasjeplass med bod. Velkommen på visning av Skåregata 216!

Innhold / standard

I 4. etasje: Gang, mellomgang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I underetasjen: Bod merket med 4C. - Leilighetskomplekset og leiligheten ble oppført i 2003. - Holder normalt god standard m/overflater fra byggeår. - Sentralstøvsuger, sikringsskap med automatsikringer. - Sprinkleranlegg, porttelefon er installert i leiligheten.

Beliggenhet

I Skåregata 216 bor sentralt i Haugesund i utkant av sentrumskjernen. Leiligheten ligger nord i Haugesund sentrum like ved Byparken. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Adkomst

Følg Haraldsgata nordover og ta veil til høyre like før Byparken. Følg veien og ta andre vei til venstre innpå Skåregata En vil da få leilighetskomplekset på venstre side av veien. Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje, vendt mot øst. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøleskap på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. I henhold til styreleder har alle leilighetene sprinkleranlegg, brannslukkingsapparat og røykvarsler (ikke seriekoblet) Borettslagets andelseiere disponerer i fellesskap et gjesterom med bad Kollektiv start TV og kollektiv basis bredbånd fra GET er inkl. i felleskostnadene Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Eierskiftegebyr kr 5 650
Total kr 6 682

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette